jared goff urheiluvedot

ESPN: Pelinrakentajat Matthew Stafford ja Jared Goff vaihtavat seuroja

NFL:n ensimmäinen megakauppa on vain julkistusta vaille valmis, kertoo ESPN:n asiantuntija Adam Schefter. Toissa vuonna Super Bowlissa pelannut Los Angeles Rams halusi eroon pelinrakentaja Jared Goffista. Viidettä kautta NFL:ssä pelaavan pelinrakentajan piti alunperin olla organisaation kasvot tulevina vuosina, mutta kaksi edellistä kautta menivät mieheltä penkin alle. Rams varasi Goffin vuonna 2016 ensimmäisenä. Vuosina 2017 ja 2018 Goff valittiin tähdistö-ottelu Pro Bowliin ja hän oli First-Team All-Pro. Rams voitti runkosarjassa hänen 31 startissaan noilla kausilla peräti 24 ottelua häviten vain seitsemän. Kauden 2018 päätteeksi Rams oli myös Super Bowlissa, lopulta häviten sen Patriotsille 13-3.

Super Bowl-esiintymisen jälkeen Rams palkitsi Goffin peräti 134 miljoonan dollarin sopimuksella. Kahdella edellisellä kaudella Goff onnistui heittämään 42 touchdownia runkosarjassa, mutta syötönkatkoja hän heitti peräti 29 kappaletta. Vaikka tämän kauden päätteeksi Goff pelasi todella hyvät kaksi pudotuspeliottelua, ei se Ramsille riittänyt.

Matthew Stafford saa vihdoinkin mahdollisuuden mestaruuteen. Vuoden 2009 ensimmäinen varaus on pelannut koko uransa Detroit Lionsissa. Lionsissa ei koskaan Staffordin ympärillä ole ollut tarpeeksia palasia menestysreseptiin. Stafford on rikkonut lukuisia NFL-ennätyksiä urallaan. Vuonna 2015 hän oli ensimmänen pelinrakentaja, joka on heittänyt yli 60% tarkkuudella läpi kauden. Hän on myös nopein pelaaja joka on saavuttanut 20 000, 30 000, 40 000 ja 45 000 heittojaardin rajat. Myös vuonna 2016 hän voitti joukkueelleen peräti kahdeksan peliä, eli puolet kauden otteluista viimeisellä neljänneksellä.

Stafford täyttää 33 vuotta ensi viikolla. Rams selkeästi luottaa Staffordin pelaavan vielä muutaman vuoden, sillä vaihdossa liikkuivat Lionsin suuntaan myös 2021 varaustilaisuuden kolmoskierroksen varaus, sekä vuosien 2022 ja 2023 ykköskierroksen varaukset. Staffordilla on jäljellä kaksi vuotta hänen viiden vuoden ja 135 miljoonan dollarin sopimuksesta. Kyseessä on NFL-historian ensimmäinen kerta, kun kaksi ensimmäistä varausta vaihdetaan päikseen. Vaihtoa ei ole vielä virallistettu, sillä se voidaan virallistaa vasta 17. maaliskuuta.

Kuva: Youtube / NFL

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord