Betinia urheiluvedot cover

Uudelle verovapaalle sivustolle 200€/100% vedonlyöntibonus 5x-kierrätyksellä!

Joulun tienoilla auennut Betinia tarjoaa uusille pelaajille 100% 200 euron talletusbonuksen. Sivusto kuuluu Romix Limitedin sivustoihin, jotka pyörivät Altenarin vedonlyöntisoftan päällä! Uudeksi sivustoksi kampanjatarjonta on vakuuttava. Kattavan ensitalletusbonuksen lisäksi pelaajilla on mahdollisuus viikottain napata itselleen 50% Reload-bonus. Lisäksi sivustolta löytyy Cashback-bonuksia, sekä Jackpot-vetoja. Sivusto tukee luonnollisesti myös Cashout-mahdollisuutta.

Sivusto toimii myös pikakasinona! Jotta voit lunastaa lopulta voittosi nopeasti, kannattaa ehdottomasti käyttää Trustlyn pikatalletusta tehdessäsi ensimmäistä talletusta!

Bonussäännöt:

Bonus on hieman haastava säännöiltään. Pelaajan täytyy pelata talletus kertaalleen läpi, jonka jälkeen bonus ilmestyy tilille automaattisesti. Bonuksessa on ehdoissa kielletty tiettyjä asioita, mutta esimerkiksi kaikki 1×2 -vedot ovat sallittuja! Bonusta ei voi lunastaa nettilompakoilla, kuten Skrill ja Neteller.

Bonus: 100% / 200€
Minimitalletus: 20€
Kierrätys 5x talletus + bonus (200€ talletuksella pelattavaa 2000€ + 200€ ensikierrätys)
Minimikerroin: 2.00 single / 1.50 yhdistelmät per kohde
Maksimipanos: 50€ / veto
Bonuksen kesto: 30 päivää.
Bonus nettilompakolla: EI

Seuraavat kohteet eivät kierrätä bonusta:

  • 2-way -markkinat lajeihin joissa mahdollisuus tasapeliin
  • Yli/Alle -vedot
  • Kaikki tasoitusvedot
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin
  • Parillinen/Pariton
  • Cashoutatut vedot
  • Järjestelmävedot
Lunasta Betinian 200€ bonus!

 

Samat säännöt pätevät myös neljään eri muuhun vedonvälittäjään!

Romix Limitedillä on myös neljä muuta sivustoa, joista kaikista voit lunastaa täysin samoilla ehdoilla saman suuruisen bonuksen! Näistä vain Zulubetillä on MGA-lisenssi ja muut kolme sivustoa ovat Curacaon lisenssillä. Näistä saadut voitot siis EIVÄT ole verovapaita.

Zulabetiltä verovapaita voittoja

Zulabet tarjoaa pelaajilleen ilmaisvetoja peräti 300 euroon asti, sekä peräti 10% bonuksen livevedonlyöntiin. Sivustolta löytyy myös viikottainen Reload-bonus 500 euroon asti!

Lunasta Zulabetin 200€ bonus!

 

Librabetillä nopeaa pelaamista

Librabet tarjoaa pelaajilleen ilmaisvetoja 100 euroon asti, sekä 10% Casback-bonuksen jopa 500 euroon asti. Sivusto toimii vielä Curacaon lisenssin alla.

Lunasta Librabetin 200€ bonus!

 

CampoBetillä runsaasti kampanjoita vedonlyöjälle

CampoBetillä on vedonlyöjälle todellla edukkaita kampanjoita tarjolla jatkuvasti. Viikoittaisen 500€ 50% reload-bonuksen lisäksi listalta löytyvät myös yhdistelmävetojen cashbackit, suuret ilmaisvedot, sekä tulosvedoista saatavat ilmaisvedot! Sivusto toimii vielä Curacaon lisenssin alla.

Lunasta CampoBetin 200€ bonus!

 

Rabonalla suuri määrä jatkuvia kampanjoita

Rabona loistaa tässä porukassa myös laadukkailla kampanjoilla. Myös tältä sivulta löydät Reload-bonukset, cashbackit ja ilmaisvedot! Sivusto toimii vielä Curacaon lisenssin alla.

Lunasta Rabona 200€ bonus!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord