Uskomaton tarjous: Vähintään 10€ talletuksella 2 x 20€ kierrätysvapaata ilmaisvetoa!

Uusi FansBet -sivusto tarjoaa vedonlyöjille todellista herkkua. Saat vähintään 10 euroa tallettamalla peräti kaksi kappaletta 20 euron ilmaisvetoja. Ilmaisvedot ovat ilman kierrätysvaatimusta! Sivusto pyörii SBTechin vedonlyöntialustan päällä, joten pääset nauttimaan samoista korkeista kertoimista kuin esimerkiksi Bethardilla. Mahtavan avajaistarjouksen lisäksi sivusto tarjoaa kolme ilmaisvetoa, sekä yhden riskittömän vedon viikossa. Sivustolla on myös mielenkiintoinen Add2Bet -mahdollisuus, jossa voit jo osittain ratkenneisiin vetolappuihisi lyödä lisää kohteita!

Bonussäännöt:

Tehdessäsi talletusta sinun täytyy klikata talletussivun kohtaa “saatavilla olevat tarjoukset” ja valitse tarjous. Huomiothan, että talletusikkuna aukeaa oletuksena Skrillille, joten vaihda ensin hyväksyttyyn talletustapaan ja sen jälkeen valitse tarjous. Kun olet tehnyt talletuksen, ilmaisveto ilmestyy tilillesi noin viiden minuutin kuluessa. Toisen ilmaisvedon saat ensimmäisen vedon ratkettua. Jotta voit nostaa voittosi, täytyy sinun lyödä vetoa tallettamallasi summalla kerran.

Bonus: 2 x 20 euron ilmaisvetoa
Minimitalletus: 10€
Kierrätys: Ei ole, saat pitää nettovoitot (Voittosumma – ilmaisveto = nettovoitto)
Maksimikerroin: 50.00
Bonuksen kesto: 30 päivää
Bonus nettilompakolla: Ei

Lunasta kaksi ilmaisvetoasi!

YLEISET SÄÄNNÖT JA KÄYTTÖEHDOT

 1. Tarjous on voimassa pelaajille, jotka tekevät ensimmäisen talletuksensa. Klikkaa talletussivun kohtaa “saatavilla olevat tarjoukset” ja valitse tarjous.
 2. 2X 20 € Ilmaisveto lisätään tilillesi heti kun vaatimukset täyttävä talletus on tehty. Toinen lisätään kun enimmäinen veto on ratkaistu.
 3. Ilmaisvetojen voitot ovat oikeaa rahaa eikä niillä ole kierrätysvaatimuksia.
 4. Freebetit eli ilmaisvedot tulee panostaa alle 50.0 kertoimella. Yli 50.0 kertoimella panostetut vedot saattavat johtaa bonuksen perumiseen ja voittojen mitätöintiin.
 5. Ilmaisvedosta maksetaan vain voitot, panosta ei palauteta. Ilmaisvetoja ei voi käyttää Each-way -kohteisiin. Jos vedonlyöntikohde mitätöityy, ei ilmaisvetoa palauteta. Ilmaisvedon kanssa ei voi käyttää Cashout- tai partial cashout -toimintoja.
 6. Ilmaisveto on käytettävä 30 päivän kuluessa ensimmäisestä talletuksesta.
 7. Alkuperäinen talletus on panostettava, ennen kuin nostoa voidaan pyytää.
 8. Jos ilmenee todisteita siitä, että pelaaja asettaa vedon tai useita vetoja, joissa ilmaisveto takaa pelaajalle voittoja lopputuloksesta riippumatta, joko yksin tai ryhmän osana, FansBet vetää takaisin kaikki ilmaisvedot ja mitätöi voitot, ja pidättää myös oikeuden mitätöidä kaikki tähän kampanjaan liittyvät vedot.
 9. Jos pelaajan epäillään syyllistyneen vilpilliseen toimintaan, yritys pidättää oikeuden poistaa pelaajan kampanjasta ja/tai sulkea pelaajan pelitilin ja/tai keskeyttää kampanjan tarkempien tutkimusten vuoksi. Johtoryhmä pidättää oikeuden muuttaa kampanjaa tai päättää sen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.
 10. Tarjousta ei voi käyttää yhdessä muiden tarjousten kanssa tai muiden tarjousten lunastamiseksi.
 11. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord