Nappaa itsellesi joka viikko yksi 10€ arvoinen riskitön veto lätkään!

schedule 4 syyskuun 2021 - 12:44
person Niklas Sallinen

Coolbet tarjoaa markkinoiden parhaiden lätkäkertoimien lisäksi viikoittaisen kampanjan, josta on mahdollisuus lunastaa joka viikko 10 € riskitön veto lätkävedonlyöntiin.

Kampanjan ehdot:

  • Rekisteröidy kampanjaan painamalla kampanjasivulta löytyvää REKISTERÖIDY KAMPANJAAN -painiketta. Rekisteröinti tarvitsee tehdä vain yhden kerran kampanjan aikana.
  • Valitse vähintään 3 jääkiekkokohdetta vetokupongille (minimikerroin 6,00) ja hyväksy tämän jälkeen vetokupongilta löytyvä “LÄTKÄKAMPANJA” -valinta ennen vetosi asettamista. Lyö veto vähintään 10 € panoksella.
  • Kun vetosi on ratkennut, saat riskittömän vedon seuraavana maanantaina klo 14:00 mennessä ja se on voimassa saman viikon sunnuntaihin asti.
  • Voit ansaita vain yhden 10 € riskittömän vedon jokaisella kampanjaviikolla. Riskittömällä vedolla ei ole kierrätysvaatimusta.
  • Riskitön veto voidaan käyttää vain jääkiekkokohteisiin. Voit lyödä single- tai yhdistelmävedon. Minimikerroin 1,50 per kohde.

*Yhdistelmävetoon hyväksytyt sarjat : NHL, Liiga, CHL, Mestis, KHL, SHL, NLA, Euro Hockey Tour, DEL, Extraliga, Get Ligaen, Spengler Cup, U20 MM-kisat, jääkiekon MM-kisat.

Osallistu tästä kampanjaan!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord