coolbet mm-hiihto

Hiihdon MM-kisoihin Oberstdorfiin 10€ edestä ilmaisvetoja uusille ja vanhoille asiakkaille!

Hiihdon MM-kisat järjestetään 23.2. – 7.3. Saksan Oberstdorfissa. Coolbet tarjoaa kattavasti kertoimia myös kisojen Live-vedonlyöntiin! Parhaiden kertoimien lisäksi voit lunastaa MM-kisojen Live-vedonlyöntiin 5 € ilmaisvedon kummallakin kisaviikolla. Huomaathan, että bonuskoodi tulee aktivoida erikseen kummallakin kampanjaviikolla.

Saat aktivoitua tarjouksen, kun syötät tältä kampanjasivulta löytyvän bonuskoodin ja lyöt tämän jälkeen vähintään 10 € edestä single-vetoja mihin tahansa MM-kisojen Live-vedonlyönnin kohteeseen.

  1. Osallistu kampanjaan syöttämällä bonuskoodi: HIIHTO1
  2. Lyö vetoa vähintään 10 € edestä haluamistasi hiihdon MM-kisojen live-kohteista.
  3. Minimikerroin 1,50 per veto.
  4. Vain oikealla rahalla (ei bonusrahalla) asetetut single-vedot lasketaan mukaan kampanjaan.
  5. Kun vetosi ovat ratkenneet, lisätään Live-vedonlyönnin 5 € ilmaisveto pelitilillesi automaattisesti.
  6. Ilmaisveto on voimassa saman viikon sunnuntaihin klo 23:59 asti.

Coolbetille 10 eurolla 50 euroa pelirahaa!

Talleta 10 € – Pelaa 50 €. Kun teet tasan 10 € talletuksen käyttämällä bonuskoodia: 4XBONUS, saat talletuksesi peräti viisinkertaisena. Saat siis 10 € talletuksella peräti 50 € pelirahaa vedonlyöntiin! Voit myös halutessasi lunastaa 100% 150€ talletusbonuksen!

Säännöt ja ehdot: 

  1. Bonusrahat tulee kierrättää vedonlyönnissä 10x vähintään (400€) 1,50 kertoimella ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin tuotteisiin.
  2. Yhden tai useamman kohteen sisältävät vedot, järjestelmä- sekä live-vedot lasketaan mukaan kierrätysvaatimuksiin. Jos yksittäisen vedon kerroin on alle 1,50, sitä ei lasketa mukaan kierrätysvaatimusten täyttämiseen. Useamman kohteen sisältävä veto, tai järjestelmäveto, jossa yksittäinen kohde on alle 1,50, voidaan laskea mukaan kierrätysvaatimuksiin, kunhan vetokupongin kokonaiskerroin on vähintään 1,50. Mitätöityjä vetoja ei lasketa mukaan vedonlyönnin bonuksien kierrätysvaatimuksiin.
  3. Ellei toisin mainita, bonukset tulee käyttää ja kierrättää 60 päivän sisällä, tai muuten Coolbetilla on oikeus perua bonus ja sen avulla saadut voitot.

Lunasta bonus ja ilmaisveto Coolbetilta!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord