Zlatan hävisi vedon David Beckhamille, kun Englanti kaatoi puolivälierissä Ruotsin.

Zlatan hävisi vedon David Beckhamille – Wembleylle Englannin paita päällä?

Zlatan hävisi vedon David Beckhamille, kun Englanti kaatoi lauantaina MM-kisojen puolivälieräottelussa Ruotsin lukemin 2-0.

Ruotsin maajoukkueen taakseen vuoden 2016 EM-kisojen jälkeen jättänyt Zlatan Ibrahimovic on seurannut meneillään olevia jalkapallon MM-kisoja fanin näkökulmasta.

Los Angeles Galaxylle nykyisin maaleja mättävä ruotsalaishyökkääjä seisoikin isosti maansa takana ja hän haastoi entisen joukkuekaverinsa, David Beckhamin, vetoon Ruotsin ja Englannin välisen puolivälieräottelun alla.

Zlatan ehdotti tarjoavansa Beckhamille lounaan missä tahansa päin maailmaa, mikäli Englanti voittaa – Ruotsin voiton kohdalla 36-vuotias hyökkääjä puolestaan vaati jo uransa lopettaneelta brittipelurilta, että hän saisi ostaa IKEAsta kaiken haluamansa.

Beckham innostui vedosta, mutta halusi hieman hioa sen ehtoja.

– Jos Ruotsi voittaa, vien sinut henkilökohtaisesti Ikeaan ja ostan sinulle mitä ikinä tarvitsetkaan uuteen kartanoosi LA:ssa. Mutta, mikäli Englanti voittaa, haluan sinun tulevan katsomaan Englannin peliä Wembleylle ylläsi Englannin pelipaita ja nauttien puoliajalla Fish & Chips -annoksen, Becks kirjoitti Instagramissa Zlatanin postaukseen.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että Englanti kaatoi Ruotsin lukemin 2-0 ja näin ollen Zlatan hävisi vedon – olettaen sen olleen vireillä.

Zlatanilla on siis edessään reissu Wembleylle, jossa hänen täytyy pukeutua Englannin pelipaitaan ja nauttia katsomossa niin ikään Fish & Chips -annoksen.

Lue myös:
KUVA: Harry Maguire piti lupauksensa – vannoi kostoa Ruotsille, kiitos IKEAn

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord