VIDEO: Huuhkajat tanssi lennolla – kapteeni uhkasi laskeutua Riikaan!

schedule 20 marraskuu 2019 - 07:29
person Marko Ollonqvist

Huuhkajat tanssi lennolla Ateenasta Suomeen siihen malliin, että lentokoneen kapteeni uhkaili suomalaispelaajia laskeutumisella Riikaan.

Huuhkajien pelaajat juhlivat railakkaasti viime perjantaina, kun historian ensimmäinen EM-kisapaikka oli varmistunut 3-0-voitolla Liechtensteinista.

Edessä oli kuitenkin vielä yksi karsintaottelu, jossa oli tietyissä määrin itse EM-kisojen osalta panosta, joten karsintarupeama täytyi luonnollisesti hoitaa ammattimaisesti loppuun saakka ja varsinaisen juhlan aika oli sitten 1-2-tappioon päättyneen Kreikka-vierasottelun jälkeen.

Niukka tappio Kreikalle ei tullut minään varsinaisena yllätyksenä, sillä päivänselvää oli, että Huuhkajien paras puhti jäi perjantaina Telia 5G -areenalle – täysin ymmärrettävästi. Ajatukset olivat jo muualla – ehkä kaikkein eniten edessä häämöttäneessä torijuhlassa – eikä tappiosta otettu liikaa stressiä.

Itse asiassa on melkoisen harvinaista nähdä juuri ottelun hävinnyt joukkue sellaisissa tunnelmissa pelin jälkeen kuin Huuhkajat oli Kreikka-pelin jälkeen. Mutta kyse olikin jostain paljon suuremmasta kuin yhdestä yksittäisestä ottelusta; kyse oli suomalaisesta jalkapallohistoriasta ja huumasta, jollaista ei oltu koskaan aiemmin koettu.

Mitä ilmeisimmin lentokonetta Ateenasta takaisin Helsinkiin lentäneellä toisella lentokapteenilla ei ollut aivan samanlainen juhlafiilis päällä.

Huuhkajat nimittäin päättivät laittaa yläilmoissa jalalla koreasti, letkajenkan tyylillä totta kai, ja kapteenia tämä ei miellyttänyt.

Hänen viestinsä olikin varsin selvä: mikäli tanssi ei lopu, lentokone tekee ylimääräisen laskun Riikaan – mitä ilmeisimmin tarkoituksena heittää suomalaispelaajat ulos koneesta.

Asia kävi ilmi, kun Turun Sanomien toimittaja Harri Ahola jakoi lennolla kuvaamansa videon Twitteriin.

– Kapteeni uhkasi laskeutua Riikaan, jos Huuhkajat ei lopeta tanssimista, Ahola kirjoitti saatesanoiksi videon yhteyteen.

Onneksi kaikilla muilla näytti olevan lennolla hauskaa ja ehkä se kapteeninkin mieli siitä sitten piristyi, tai sitten ei.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord