schedule 12 helmikuun 2020 - 19:08
person Teemu Sohkanen

Andrés Iniesta väläytti vanhaa itseään, kun hän antoi kaksi millintarkkaa syöttöä Aasian Mestarien liiga -ottelussa Johor Darul Ta’zimia vastaan.

35-vuotias Barcelona-legenda Andrés Iniesta, joka oli hiljattain jopa sidoksissa yllättävään muuttoon takaisin Camp Noulle, aloitti ottelun Johoria vastaan upeasti ja pelasi taidokkaan pallon Keijiro Ogawalle, kun ottelu oli ehtinyt vanheta vain 13 minuuttia – japanilainen viimeisteli taidokkaasti yli maalivahdin.

Johorin Safawi Rasid tasoitti ottelun puolen tunnin tienoilla, mutta Vissel Kobe meni lopulta menojaan ja voitti ottelun maalein 5-1.

Espanjalaistaituri antoi ensimmäisellä puoliajalla toisenkin namukkaan syötön, mutta Kyogo Furuhashin katsottiin olleen paitsiossa – Iniesta keräsi ottelussa lopulta kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Entisen Barcelona-tähden upeista suorituksista huolimatta, Vissel Koben sankariksi nousi Ogawa, joka aloitti maalinteon ottelun 13. peliminuutilla ja viimeisteli hattutempun 72. peliminuutilla.

Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!