VIDEO: KuPS marssi Legia Varsovan stadionille muumilaulun tahdissa!

schedule 26 heinäkuu 2019 - 07:57
person Marko Ollonqvist

KuPS marssi Legia Varsovan stadionille muumilaulun tahdissa: suomalaisseuraa isännöinneelle puolalaisseuralle ei voi muuta kuin nostaa hattua tästä!

Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksella valkovenäläisseura Vitebskin yhteismaalein 3-1 pudottanut KuPS matkasi torstaina 2. karsintakierroksen merkeissä puolalaisen Legia Varsovan vieraaksi.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Kun KuPS-pelaajat astelivat ensimmäistä kertaa stadionille, mennäkseen lämmittelemään Polish Army Stadiumille ennen ottelun alkua, kajahti stadionin kaiuttimista jotain kovin tuttua: Muumien tunnuskappale.

Osa kuopiolaisseuran pelaajista oli ehtinyt jo mennä kameroiden ohitse ennen kappaleen käynnistymistä, mutta ainakin virolaishyökkääjä Ats Purje ehti tunnistamaan laulun kameroiden edessä, naureskellen huvittavalle tilanteelle.

Valitettavasti Muumien tunnuskappele kajahti ilmoille ruotsinkielisenä versiona, mutta annettakoon se anteeksi puolalaisseuran DJ:lle ja toki on syytä muistaa, että kyseessä oli alkuperäisversio.

Itse ottelu, joka oli 2. karsintakierroksen ensimmäinen osa, päättyi kotijoukkue Legia Varsovan 1-0-voittoon. Kotiyleisö pääsi juhlimaan ottelun avausmaalia jo 9. peliminuutilla, kun toppari Mateusz Wieteska pääsi iskemään maalin kulmapotkusta.

Ylipäätään ottelun alku näytti pahalta KuPSin kannalta, sillä Legia painoi vahvasti päälle, mutta ottelu tasoittui jo ensimmäisen puoliajan aikana ja sitä kautta kuopiolaisseura petasi varsin hyvät lähtökohdat Kuopiossa pelattavaan toiseen osaan.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord