Nyt se on varmaa: Petteri Forsell siirtyy HJK:hon – pelaa jo FC Rigaa vastaan!

schedule 6 elokuu 2019 - 07:37
person Marko Ollonqvist

Puolan pääsarjassa vuodesta 2018 lähtien Miedz Legnicaa edustanut Petteri Forsell siirtyy HJK:hon lainasopimuksella, joka sisältää osto-option.

Forsell lukeutui Miedz Legnican avainpelaajiin, tehden pelaamissaan 51 ottelussa 14 maalia, mutta seura putosi viime kauden päätteeksi Puolan pääsarjasta ja niinpä 28-vuotias Huuhkajat-peluri halusi vaihtaa maisemaa.

Veikkausliigassa sekä VPS:ää että IFK Mariehamnia edustanut Forsell valitsi uudeksi osoitteekseen HJK:n, johon hän siirtyy loppukauden kestävän lainasopimuksen turvin. Lainasopimus sisältää myös osto-option, joten halutessaan helsinkiläisseuralla on mahdollisuus tehdä siirrosta pysyvä.

Siirto ratkesi aivan HJK:n Eurooppa-liigan karsintaottelun alla.

– Olin Kuopiossa käymässä tyttöystävän luona. Aamulla tiesin, että lennän Kuopiosta Helsinkiin, mutta siitä eteenpäin, lennänkö Puolaan vai Latviaan – se ei ollut varma kuin tunti ennen lentoa, Forsell paljastaa HJK:n tiedotteessa.

– Nyt on asiat saatu järjestykseen ja voidaan keskittyä oleelliseen eli pelaamiseen.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin – voita suosikkijoukkueesi pelipaita!

Forsell oli itse isosti siirtonsa taustalla, sillä hän koki, ettei halua jäädä pelaamaan Puolan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Kyseessä olivat työläät siirtoneuvottelut, mutta ne ovat nyt onneksi ohitse ja hän pääsee keskittymään täysillä HJK:n tuleviin otteluihin, kuten Latviassa tänään pelattavaan Eurooppa-liigan karsintaotteluun FC Rigaa vastaan.

Samalla hän näkee, että siirto oli fiksu myös maajoukkueuran näkökulmasta.

– Europelit, niissä lähdetään nyt taistelemaan, että niitä saataisiin enemmän. Musta tuntuu myös, että maajoukkuepaikan säilyttämisen kannalta on parempi pelata Klubissa kuin Puolan divarissa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord