KTP antaa potkut koko valmennukselle – Uusi valmennus otti ohjat tänään

schedule 15 syyskuun 2021 - 12:16
person Joni Hakala

KTP irtisanoo päävalmentaja Gabriel Garcia Xatartin sekä kakkosvalmentajien Alexis Sanchez Lopezin ja Jordi Alujan sopimukset.

– Haluamme kiittää Gabria, Alexisia ja Jordia heidän tekemästään työstä. He tekivät varmasti kaikkensa muuttaakseen joukkueen kurssin positiiviseksi. Tällä kertaa se ei riittänyt ja siksi haluamme kääntää kaikki kivet säilymisen puolesta. Jos putoamme, tapahtuu se saappaat jalassa, KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen kertoo.

KTP ja Teemu Kankkunen ovat tehneet loppu kauden kestävän sopimuksen. Kankkunen muistetaan valmentajana HIFK:n riveistä, jossa hän  vaikutti yhteensä 11 kauden ajan.

Kankkunen saa avukseen loppukaudeksi KTP:stä tutun Jari-Pekka Gummeruksen, joka on toiminut kuluvalla kaudella KTP:n naisten joukkueen vastuuvalmentajana. Hänellä on myös useiden vuosien kokemus miesten joukkueiden parissa. Maalivahtivalmentaja Jussi Riikonen jatkaa valmennustiimissä.

– En usko, että olisimme pärjänneet nykyisellä peli-ilmeellä edes tulevassa loppusarjassa. Koemme, että nyt oli tehtävä korjausliikkeitä, jotta saisimme muutettua ilmettämme. Pelien täytyy jatkossa näyttää siltä, että pelaajat ovat valmiita tekemään kaikkensa pisteiden eteen, pelaajakoordinaattori Ikävalko toteaa.

Kuva: Juha Tamminen

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord