Veikkausliigaa johtava Ilves hankki Janne Sakselan Hollannista – huippuhankinta!

schedule 3 elokuu 2019 - 10:01
person Marko Ollonqvist

Veikkausliigan piikkipaikalla oleva Ilves hankki Janne Sakselan Hollannista: kyseessä on todellinen huippuhankinta, joka vain nostaa tamperelaisten mestaruusosakkeita.

Tällä hetkellä tiukasti Veikkausliigan mestaruudessa kiinni oleva Tampereen Ilves on vahvistanut pelaajistoaan todella kovalla nimellä, kun Janne Saksela palaa takaisin Suomeen ja Veikkausliigaan.

Viimeksi vuonna 2017 Veikkausliigassa pelannut ja tuolloin Rovaniemen Palloseuraa edustanut Saksela on tuttu kasvo myös Huuhkajista, joten 26-vuotiaan hankinta vahvistaa vain entisestään Ilveksen asemaa mestaruustaistelussa.

– On hienoa, että pystymme vahvistamaan joukkuetta ja vieläpä Jannen kaltaisella suomalaisella laatupelaajalla, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss iloitsi seuran tiedotteessa.

– Tiedämme mitä hän tuo joukkueelle, vauhtia ja laadukkaita keskityksiä. Kilpailu pelipaikoista kasvaa ja alamme olla valmiita kauden loppuhuipennukseen. Meille tulee tiukka elokuu, kuusi peliä nopeassakin tahdissa.

Sakselan pelit hollantilaisseura Sparta Rotterdamissa jäivät vähiin. Hän esiintyi yhteensä 22 ottelussa, mutta pelejä olisi voinut tulla ilman loukkaantumisia tilille huomattavasti enemmänkin.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Saksela herätti laajasti kiinnostusta, myös muualla kuin Suomessa, mutta hän koki, ettei voinut jättää väliin mahdollisuutta pelata Suomen mestaruudessa kiinni olevan Ilveksen paidassa.

– Ilves on tällä hetkellä Suomen paras joukkue. Sellaista ei voi noin vain ohittaa. Tunnen Jallun (Wiss) entuudestaan nuorisomaajoukkueesta ja kävin hänen kanssaan antoisan keskustelun. Kun harkitsin vaihtoehtojani Suomessa, Ilveksestä tuli hyvä fiilis, Saksela tunnelmoi sopimuksen julkistamisen jälkeen.

Ilveksellä on tällä hetkellä kasassa 16 ottelusta 32 pistettä. FC Inter vaanii kahden pisteen päässä ja kolmatta sijaa jakaviin KuPSiin, FC Honkaan ja HJK:hon etumatkaa on viisi pistettä. Ilves on pelannut ottelun vähemmän kuin yksikään haastajistaan ja itse asiassa HJK:lla pelattuja otteluita on kaksi kappaletta enemmän.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord