HJK heti kaupoille – Joona Toivio siirtyy seuraan

schedule 1 marraskuun 2021 - 19:10
person Joni Hakala

Tällä kaudella Veikkausliigan voittanut HJK ilmoitti tehneensä sopimuksen Joona Toivion kanssa.

33-vuotias Toivio teki joukkueen kanssa kolmen vuoden sopimuksen.

IF Sibbo-Vargarnassa pelaamisen aloittanut Toivio liittyi HJK:n junioreihin jo kymmenenvuotiaana. Hänen uransa aikuistasolla alkoi vuonna 2004, jolloin hän pääsi mukaan Kakkosessa pelanneen HJK:n reservijoukkueeseen HJK Klubi 04:n riveihin.

Toivion kansainvälinen ura alkoi 2007, kun hän solmi sopimuksen Hollantiin AZ Alkmaariin. 2009 hän siirtyi Ruotsiin Djurgårdeniin ja 2013 Norjaan Moldeen. Puolaan Termalica Niecieczaan tehdyn lyhyen visiitin jälkeen Toivio palasi Ruotsiin 2018 BK Häckeniin, jossa hän on pelannut tähän asti.

– Niin omasta kuin perheen puolesta tuntui siltä, että nyt on oikea aika palata kotiin. Olen todella iloinen, että HJK osoitti kiinnostuksensa, sillä minulle Suomessa on vain yksi vaihtoehto. On vain yksi Klubi, Toivio toteaa joukkueen verkkosivuilla.

– Hienoa saada riveihimme kokenut ja laadukas A-maajoukkueen toppari. Joona on vahva kaikissa pelin eri vaiheessa ja tuo tärkeän lisän ensikauden puolustuslinjaan, kommentoi HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Kuva: Tomi Hänninen

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord