FC Inter vaihtaa valmentajaa – Miguel Grau ottaa pestin vastaan

schedule 6 marraskuun 2021 - 15:53
person Joni Hakala

FC inter ilmoitti tänään tehneensä 2+1 vuotisen sopimuksen uuden päävalmentajansa kanssa. Vetovastuun ottaa espanjalainen Miguel Graun.

Graulla on pitkä valmennuskokemus erityisesti kotimaakuntansa isoista seuroista Valencia CF:sta ja Levantesta. Grau on lisäksi toiminut Almeriassa ja kyproslaisen Pafosin apuvalmentajana viime vuosien aikana. Varsinaisten valmennustehtävien ohella Grau on toiminut valmentajakouluttajana Espanjassa. FC Interiin hän siirtyy Levanten organisaatiosta, missä hän on vastannut metodologiasta.

– Käänsimme kivet ja kannot ja pohdimme valintaa monelta kantilta. Loppuvaiheessa meillä oli monta hyvää ehdokasta, joista saimme tänne juuri haluamamme henkilön, urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen toteaa.

– Interillä on aina ollut vahva pelillinen identiteetti, minkä halusimme pysyvän. Olemme olleet valmennuksellisesti Suomen huippua Josén Riveiron aikana ja haluamme olla sitä myös jatkossa. Halusimme tänne nälkäisen ja kunnianhimoisen valmentajan, joka haluaa edetä urallaan ja tukee omalla toiminnallaan seuran tavoitteita, Meriläinen päättää.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord