Voisiko Cristiano Ronaldo liittyä Manchester Cityyn?

Voisiko Cristiano Ronaldo liittyä Manchester Cityyn?

Voisiko Cristiano Ronaldo tehdä paluun Valioliigaan ja liittyä Manchester Cityyn?! “Hän on edelleen ultimaattinen maalikone”

Juventus on kertonut olevansa valmis luopumaan Cristiano Ronaldosta hänen massiivisten palkkojen vuoksi – portugalilaisen paluu Manchesteriin?

[vihjeet]

Entinen valioliigapelaaja Andy Townsend puhui radioasema TalkSPORTin haastattelussa portugalilaishyökkääjästä ja hänen kyvyistään pelata Valioliigassa -“Pep Guardiolan pitäisi olla kiinnostunut tähdestä.”

– Jos haluat maaleja, luulen, että hän [Ronaldo] on edelleen ultimaattinen maalikone, Townsend sanoi.

– Mielestäni Ronaldolla on edelleen tahto ja haluaa tulla muistetuksi suurimpana. Hän tulee olemaan joidenkin ihmisten silmissä, mutta joidenkin ei.

– Hänellä on edelleen halu tehdä maaleja. Enemmän kuin mitään kentällä juuri nyt, hän haluaa vain tehdä maaleja.

– Hän on sillä ajanjaksolla, jolla hänen silmänsä syttyvät joka kerta, kun vapaapotku tulee mistä tahansa kulmasta. Aina kun hänellä on mahdollisuus ampua, hän ampuu. Vaikka muut olisivatkin paremmassa paikassa, unohda se.

– Hän on uskomaton ilmassa, jonka olemme nähneet jo Juventus-paidassa.

Jos hän tulee saataville ja Juve haluaa päästää hänet, ja Man City tarvitsee maaleja joukkueelleen, en usko, että sinun pitäisi epäröidä Cristiano Ronaldon kohdalla.

– Hän on 35-vuotias ja luulen silti, että hänellä on vielä 18 kuukautta. Jos hän tulee Man Cityyn ja tapaan, jolla he pelaavat, hän voi mennä sinne ja saada 25 maalia ensimmäisellä kaudella.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord