schedule 9 elokuun 2019 - 22:59
person Joonas Eriksson

Teemu Pukki iski maalin heti Valioliiga-debyytissään! Norwich City koki 4-1-tappion Valioliiga avauksessa, kun vastassa oli Liverpool.

Valioliigan avausottelussa kotijoukkue Liverpool meni puolessa tunnissa jo 3-0-johtoon ja ensimmäisen 45 minuuttisen jälkeen tauolle marsittiin lukemissa 4-0.

Teemu Pukilla oli ottelun alkuhetkillä monia maalintekopaikkoja, mutta osumaa jouduttiin odottelemaan toiselle puoliajalle saakka.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin – voita suosikkijoukkueesi pelipaita!

63. peliminuutilla oli Norwich Cityn vuoro; Emiliano Buendia syötti Pukin läpi, joka viimeisteli huikeasti ensimmäisen osumansa Valioliigassa.

Huuhkaja hyökkääjä iski osumansa ensimmäisellä maalia kohdistuneella laukauksellaan, joka jatkaa Pukin hurjaa putkeaan, sillä mies on iskenyt kaudesta 2012-13 lähtien kauden ensimmäisen osumansa ensimmäisellä maalia kohden suuntautuneella laukauksellaan.

Pukki teki tehtävänsä ja Norwich päätti ottaa Pukin kentältä 83. peliminuutilla. Sisään asteli 29-vuotiaan hyökkääjän tilalle Josip Drmic.

Lopulta Valioliigan avausottelu päättyi kotijoukkueen eduksi lukemin 4-1.