Leeds murskasi West Bromin vieraissa ja kaikki sai alkunsa Romaine Sawyersin karmaisevasta omasta maalista.

VIDEO: Leeds murskasi West Bromin vieraissa – kotijoukkueelta karmaiseva oma maali!

Leeds murskasi West Bromin vieraissa, kun se kävi hakemassa valmentajaa viime viikolla vaihtaneesta kotijoukkueesta 5-0-murskavoiton.

Putoamistaisteluun Valioliigassa jumiutunut sarjanousija West Bromwich teki viime viikolla erikoisen päätöksen. Joukkue oli juuri pelannut vieraskentällä 1-1-tasapelin Manchester Cityä vastaan, kun seura päätti antaa potkut manageri Slaven Bilicille.

Joukkueen puikkoihin hyppäsi kaiken nähnyt ja kokenut Sam Allardyce, joka oli edellisen kerran toiminut valmentajana kaudella 2017-18.

West Bromwich koki välittömästi ensimmäisessä Allardycen alaisuudessa pelaamassa ottelussa 0-3-kotitappion Aston Villalle, joten alku oli todella murheellinen. Viime viikonloppuna joukkue onnistui kuitenkin narraamaan sarjakärki Liverpoolilta yhden sarjapisteen 1-1-tasapelin muodossa ja tilanne näytti paremmalta.

[vihjeet]

Sitten koitti eilinen kotiottelu Leeds Unitedia vastaan ja jälki oli karmaisevaa. Leeds voitti vierasottelunsa numeroin 5-0 ja ajoi West Bromin entistä tukalampaan tilanteeseen.

West Bromin murskatappio sai omat mollissa sujuneet sointunsa heti ottelun alussa, kun Romaine Sawyers toimitti pallon omaan maaliin. Hän päätti pelata pallon alaspäin maalivahti Sam Johnstonelle, katsomatta kuitenkaan tippaakaan, mihin maalivahti oli sijoittunut syöttöhetkellä. Johnstone oli boksinsa reunan lähettyvillä, vaakasuunnassa katsottuna, ja kun Sawyers toimitti syöttönsä kohti omaa maalia, oli Johnstone täysin tekemättömässä paikassa tuossa kyseisessä tilanteessa.

West Brom on nyt päästänyt Allardycen alaisuudessa palaamissaan kolmessa ottelussa yhdeksän maalia ja tehnyt ainoastaan yhden.

Tässä video Sawyersin karmivasta omasta maalista:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord