Harry Kane vaarantaa vastustajansa - Tähän on puututtava.

VIDEO: Harry Kane vaarantaa vastustajansa – “Tähän on puututtava”

Jalkapallofanit ovat “raivoissaan” ja täysin syystä, sillä Tottenham Hotspur-tähti Harry Kane vaarantaa tietoisesti vastustajansa.

Fanit ovat huomanneet, että englantilaishyökkääjä Harry Kanella on erikoinen ja samalla todella vaarallinen tapa mennä pääpeli-tilanteisiin.

[vihjeet]

27-vuotiaan Kanen nähtiin tekevän tämä törkeä temppu myös sunnuntaina, kun Tottenham kohtasi Arsenalin.

Englantilaisen viimeisimmäksi “uhriksi” joutunut Arsenal-puolustaja Gabriel hyppäsi Tottenhamin purkupalloon ja Kane tuli puolestaan tilanteeseen todella vaarallisella tavalla.

Jalkapallofanit ovat reagoineet Tottenham-tähden tekemisiin ja video, johon on kerätty samankaltainen tilanne useammasta ottelusta, on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Ref Support UK on organisaatio, joka auttaa ja antaa neuvoja erotuomareille Isossa-Britanniassa, on ottanut asiaan kantaa ja sanonut, että tähän asiaan on puututtava.

“Tämä on mielenkiintoinen asia. Aivan kuten Jack Grealish ja hänen sukkansa, Ronaldon tuuletus ja Cruyff-käännös, ruohonjuuritason pelaajat jäljittelevät televisiosta näkemäänsä. Tämä on kuitenkin vaarallinen taktiikka, johon on puututtava.”

Naurettavaa tässä on myös se, että Kane palkitaan usein vapaapotkulla/rangaistuspotkulla.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord