Norwich Cityn Teemu Pukki osui ja mursi varpaansa ottelussa Leicester Cityä vastaan, joka päättyi 1-1-tasapeliin.

Maalin tehnyt Teemu Pukki mursi varpaansa – “Hän on Suomesta, joten en ole huolissani”

Teemu Pukki osui ja mursi varpaansa, onnistui jälleen maalinteossa Valioliigan kärkiseuroja vastaan, kun Norwich haki vieraspisteen Leicester Cityltä.

Kun mietitään Valioliigan suurseuroja, kuuluvat niihin Liverpool, Manchester City, Chelsea, Manchester United, Arsenal ja Tottenham.

Teemu Pukki on kohdannut lyhyen Valioliiga-uransa aikana näistä edellä mainituista seuroista kaikki muut paitsi Tottenhamin ja seuratasolla uudelleen lentokelinsä löytänyt Huuhkajien hyökkääjä on jäänyt maaleitta ainoastaan Manchester Unitedia vastaan.

Hurjalla volyymilla kasvaneiden Valioliigan TV-rahojen myötä näiden perinteikkäämpien suurseurojen rinnalle on noussut myös roppakaupalla haastajia. Esimerkiksi Leicester City vei Valioliiga-mestaruuden nimiinsä kauden 2015-16 päätteeksi, shokeeraten koko jalkapallomaailmaa, ja mikäli seura raivaa tällä kaudella tiensä neljän parhaan joukkoon, voidaan sen lisäämistä näiden suurten joukkoon alkaa ainakin harkitsemaan pikkuhiljaa.

Norwich City kohtasi eilisellä Valioliiga-kierroksella nimenomaan Leicesterin.

Kanarianlinnuille ei annettu ennakkoon minkäänlaisia mahdollisuuksia taistella pisteistä sarjakakkosena ollutta Leicesteriä vastaan, joka oli voittanut edelliset kahdeksan Valioliiga-otteluaan, mutta Pukki oli jälleen kerran eri mieltä näistä asetelmista ja hän vei 26. peliminuutilla vierasjoukkueen johtoon.

Ottelu päättyi lopulta 1-1-tasalukemiin, Norwich-vahti Tim Krulin omaksi maaliksi merkityn osuman myötä, mutta mikäli Daniel Farkea käy uskominen, olisi lopputulos saattanut olla vieraille suotuisampi, jos Pukki ei olisi murtanut varvastaan ensimmäisen puoliajan lopulla.

[vihjeet]

– Hänen maalissaan nähtiin huikea syöttö ja viimeistely. Näyttäisi siltä, että hän mursi varpaansa ottelussa, mikä huolestuttaa, ja jos hän olisi ollut täydessä kunnossa läpi ottelun, hän olisi hyvinkin saattanut osua myös toisella puoliajalla, Farke totesi BBC:n mukaan.

Vaikka Farke onkin hieman huolissaan Pukin tilanteesta, on hän samaan aikaan huojentunut siitä, että kyseessä on suomalaispelaaja; meidät, kun tunnetaan kansana sanasta Sisu.

– Kivut olivat kovat ja se, että hän halusi pelata loukkaantumisestaan huolimatta, osoittaa paljon luonnetta. Hän on Suomesta, joten en ole liian huolissani.

Pukki todella osoitti valtaisaa taistelutahtoa, sillä hän pelasi koko ottelun. Nähtäväksi tosin jää, vaikuttaako oletettu varvasmurtuma Pukin osallistumiseen joukkueensa tuleviin peleihin: Valioliigassa käynnistyvät todelliset härkäviikot ja Kanarianlinnut pelaa aikavälillä 21.12.2019 – 01.01.2020 neljä Valioliiga-ottelua.

– Pelaaminen ei ollut helppoa, mutta näitä juttuja tapahtuu. Halusin vain pelata ja antaa kaikkeni. Kaikki se adrenaali onneksi auttaa, joten se ei ollut niin kivuliasta, mutta huomenna asia on todennäköisesti eri, Pukki kommentoi tilannettaan Norwichin verkkosivuilla.

– Leicester on pelannut viime aikoina hyvin, mutta meillä oli paikkamme iskeä 2-1-maali. Tietenkin olemme tyytyväisiä pisteeseen, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla. Tämä nostattaa itseluottamustamme: heillä on hyvä maalivahti ja puolustus, joten jos pystymme pelaamaan samalla tavalla seuraavissa otteluissa ja hyödyntämään paikkamme, tulemme saamaan enemmän pisteitä tulevaisuudessa.

– On aina hieno nähdä pallon menevän maaliin, joten minun on oltava tyytyväinen.

Teemu Pukin maali Leicester Cityn verkkoon ja ottelun parhaat palat:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Nappaa itsellesi liVARpoolin paita ja jopa 400€ pelirahaa!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord