Teemu Pukki ei pitänyt Norwichin kapteenista silloin, kun suomalaishyökkääjä saapui kanarianlintujen riveihin vuonna 2018.

Teemu Pukki ei pitänyt Norwichin kapteenista – “Hän vihasi minua jouluun asti”

Teemu Pukki ei pitänyt Norwichin kapteenista silloin, kun suomalaishyökkääjä saapui kanarianlintujen riveihin vuonna 2018.

Teemu Pukki liittyi Norwichiin kesällä 2018 ja teki vaikutuksen aivan kaikkiin. Suomalaistähti voitti Mestaruussarjan maalikuninkuuden 29 osumallaan ja nosti seuransa Valioliigaan.

Joukkueen kapteeni Grant Hanley kertoi Norwichin YouTube-kanavalla totuuksia Pukista, kun hän saapui seuraan.

– Hän ei välitä ollenkaan, mitä muut ajattelevat hänestä. Hän vain tulee sisään, istahtaa paikalleen ja pelaa Candy Crush Sagaa, menee harjoittelemaan, käy suihkussa ja lähtee kotiin, Hantley kertoi Pukista.

– Luulen, että hän olisi ensimmäinen, joka kertoo tämän. Hän tuli joukkueen riveihin kesällä ja jouluun asti hän vihasi minua.

– Hän on hyvä poika, maanläheinen, eikä mikään hienostelija. Hän tulee vain paikalle ja haluaa tehdä työnsä, tehdä kovasti työtä – ja hän nauttii myös oluesta poikien kanssa.

[vihjeet]

Hantley nosti myös Pukista kaksi tärkeää piirrettä, joita moni ei välttämättä tiedä.

– Hän ei ole koskaan loukkaantuneena, fysioterapeutti ei koskaan hoida häntä. Hän vain jatkaa pelaamista ja menee eteenpäin.

– Yllättävää on myös, kuinka nopea hän on. Mielestäni hän ei saa siitä tarpeeksi tunnustusta, hän on todella terävä, Hantley sanoi.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord