Romelu Lukaku on sopinut ehdoista Interin kanssa.

Gazzetta dello Sport: Romelu Lukaku on sopinut ehdoista Interin kanssa

Näyttää siltä, että belgialaishyökkääjä on vaihtamassa maisemaa – italialaislähteiden mukaan Romelu Lukaku on sopinut ehdoista Interin kanssa.

Italialainen urheilulehti Gazzetta dello Sport kertoo, että viikkoja kestäneiden spekulointien jälkeen, Romelu Lukaku on viimein päässyt sopuun Interin kanssa sopimuksen ehdoista.

49-vuotias Antonio Conte, joka valittiin toukokuun lopussa Interin manageriksi, yritti jo Chelseassa ollessaan napata jättiläishyökkääjää itselleen, mutta Lukaku siirtyi tuolloin Evertonista Manchester Unitediin – nyt Contella on mahdollisuus saada hyökkääjä kokoonpanoonsa.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

26-vuotias hyökkääjä on ollut jo pitkään yhdistettynä milanolaisseuraan, mutta kun Conte ilmoitettiin uudeksi päävalmentajaksi, Lukaku vihjasi, että on valmis siirtymään italialaisvalmentajan alaisuuteen.

– On hyvä, että Conte meni Interiin, minulle hän on paras valmentaja maailmassa, Lukaku sanoi.

– Mitä tulee tulevaisuuteeni, olen jo tehnyt päätöksen, mutta en voi paljastaa sitä julkisesti, koska minulla on sopimus Manchester Unitedin kanssa, ja minun on kunnioitettava seuraa.

Näiden raporttien perusteella, näyttäisi hyvin todennäköiseltä, että hyökkääjä tullaan näkemään Serie A -kentillä ensi kaudella.

ManU:n ja Interin täytyisi vielä sopia maksusta. United ilmoitti haluavansa 62 miljoonaa puntaa hyökkääjästä, jonka he hankkivat kaksi vuotta sitten 75 miljoonalla – italialaisseura ei ole vielä tarjonnut tuota vaadittua summaa.

Lue myös:
VIDEO: St. Louis Blues -fani voitti 100 000 dollaria – löi vedon seuran ollessa viimeisenä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord