Paul Pogba haluaa vaihtaa seuraa tammikuussa, paljastaa hänen agenttinsa Mino Raiola.

Agentti vahvisti: Paul Pogba haluaa vaihtaa seuraa tammikuussa!

Paul Pogba haluaa vaihtaa seuraa tammikuussa, sillä hän kokee olevansa onneton Manchester Unitedissa, paljastaa hänen agenttinsa Mino Raiola.

Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Paul Pogban nimi on keikkunut siirtohuhuissa lähestulkoon siitä asti, kun brittiseura osti hänet takaisin Juventuksesta 105 miljoonan euron siirtosummalla vuonna 2016 – ManU:n päästettyä hänet ilmaisella siirrolla torinolaisseuraan vain neljä vuotta aiemmin.

Etenkin viime kausina nämä puheet ovat kiihtyneet ja kieltämättä kaikki signaalit ovat viitanneet siihen, että Pogban ajatukset ovat aivan jossain toisaalla. Tällä kaudella meno on ollut parempaa, mutta tilanne ei ole muuttunut ja nyt ranskalaiskeskikenttäpelaaja haluaa tosissaan siirtyä muihin maisemiin.

– Tätä aihetta on turha vältellä. Sen sijaan tässä on parempi puhua rehellisesti, katsoa tulevaisuuteen ja ei tuhlata aikaa ihmisten syyttelyyn: Paul on onneton Manchester Unitedissa ja hän ei pysty enää ilmaisemaan itseään haluamalla tavalla ja/tai siten, mitä häneltä odotetaan, Pogban agentti Mino Raiola pamautti Tuttosportin haastattelussa.

– Hänen on päästävä vaihtamaan seuraa ja maisemaa. Hänellä on sopimus, joka päättyy puolentoista vuoden päästä, kesällä 2022, mutta kaikkein paras ratkaisu hänelle olisi lähteminen seuraavan siirtoikkunan aikana. Muussa tapauksessa Manchester United, johon hänellä on hyvä suhde, ottaa riskin menettää hänet ilmaiseksi, sillä juuri nyt hän ei halua jatkaa sopimustaan.

[vihjeet]

– Mikäli ihmiset eivät kykene ymmärtämään tätä, he ymmärtävät hyvin vähän jalkapallosta. Joka tapauksessa ihmiset tulevat syyttämään minua, vaikka Paul lähtisi vasta ensi kesänä.

Pogba itse kommentoi tilannettaan kesäkuussa 2019, niin ikään varsin avoimesti.

– Luulen, että minulle oikea ratkaisu olisi hakea haasteita jostain muualta.

27-vuotias Pogba on yhdistetty viime vuosina voimakkaasti Real Madridiin ja espanjalaisseuran managerina toimivan Zinedine Zidanen tiedetään olevan hänen suuri ihailija. Myös Juventus ja FC Barcelona ovat olleet esillä huhuissa.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord