Liverpoolin Mo Salah avasi oven siirrolle Real Madridiin tai FC Barcelonaan.

Mo Salah avasi oven siirrolle Barcelonaan ja Real Madridiin – onneton Liverpoolissa?

Liverpoolin hyökkääjätähti Mo Salah avasi oven siirrolle Barcelonaan ja Real Madridiin: egyptiläinen on onneton Liverpoolissa ja valmis uusiin haasteisiin?

Kun Liverpool murjoi Crystal Palacen viime viikonloppuna vieraskentällä lukemin 7-0, kaikki punapaitojen kirkkaimmat tähdet olivat kentällä – Mo Salahia lukuun ottamatta.

Sattumaa tai ei, Salah oli Crystal Palace -ottelun alla puhunut mahdollisesta siirrosta Real Madridiin ja FC Barcelonaan, eikä hän tyrmännyt niitä millään muotoa.

– Madrid ja Barcelona ovat huippuseuroja. Kuka tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu? Mutta juuri nyt olen keskittynyt voittamaan sekä Mestarien liigan että Valioliigan Liverpoolin kanssa, jälleen kerran, Salah totesi AS:n haastattelussa.

[vihjeet]

Salah ilmaisi myös olevansa pettynyt siihen, ettei hänelle ojennettu kapteenin nauhaa taannoisessa Mestarien liigan ottelussa tanskalaista Midtjyllandia vastaan, kun sekä Jordan Henderson, Virgil van Dijk että James Milner olivat sivussa; Salahin sijaan nauha ojennettiin Trent Alexander-Arnoldille.

– Ollakseni rehellinen, olin todella pettynyt. Odotin olevani kapteeni. Mutta se on valmentajan päätös, joten hyväksyn sen.

Liverpoolin saksalaismanageri Jürgen Klopp kertoi, ettei Salahin puuttumisessa Liverpoolin kokoonpanossa ollut kyse mistään muusta kuin hänen lepuuttamisesta, mutta tuon ratkaisun myötä huhumylly egyptiläisen ympärillä kiihtyi.

Salahin sopimus Liverpoolin kanssa umpeutuu kesällä 2023, eikä hän ole tällä hetkellä lähdössä minnekään, mutta on paljon mahdollista, että 28-vuotiaan laiturin mahdollinen kauppaaminen saattaa tulla ajankohtaiseksi aivan lähitulevaisuudessa, mikäli brittiseura haluaa hänestä kunnon siirtokorvauksen; toisin sanoen ajankohta saattaa olla hyvinkin ensi kesä.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord