Manchester Unitedin nro 7 on tehnyt vain 15 maalia Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen.

Manchester Unitedin nro 7 on tehnyt vain 15 maalia Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen

Cristiano Ronaldo pelasi 196 Valioliiga ottelua, tehden näissä 84 maalia – hänen lähtönsä jälkeen, Manchester Unitedin nro 7 on tehnyt vain 15 maalia.

David Beckhamin siirryttyä Manchester Unitedista Real Madridiin vuonna 2003, hänen “tilalleen” saapui nuori portugalilainen Cristiano Ronaldo, joka sai selkäänsä tuon legendaarisen numeron – Beckham vietti Manchesterissä yhdeksän kautta ja laukoi tuona aikana 62 Valioliiga maalia.

Ronaldo pelasi Unitedin paidassa vuodet 2003 – 2009, näiden kuuden vuoden aikana portugalilaistähti takoi siis 84 Valioliiga maalia.

Vuosikymmen myöhemmin voidaan todeta, että moni pelaaja on yrittänyt täyttää tuon kuuluisan aukon, ja epäonnistunut siinä.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Portugalilaisen siirryttyä Real Madridiin, Michael Owen, Antonio Valencia, Angel di Maria, Memphis Depay sekä Alexis Sanchez ovat pukeneet numero 7 selkäänsä – nämä kaverit ovat onnistuneet tekemään yhteensä vain 15 maalia.

Owen teki kolmessa kaudessa viisi Valioliiga maalia ja 12 maalia muissa kilpailuissa.

Valencia puolestaan pelasi muuten numerolla 25, mutta yhdelle kaudelle hän valitsi seiskan – hän teki tuolloin yhden maalin Valioliigassa.

Kukaan pelaaja ei käyttänyt tuota numeroa kaudella 2013-2014, mutta seuraavaksi kaudeksi joukkueeseen hankittiin argentiinalainen di Maria, joka saapui Real Madridista käyttämään kyseistä numeroa – di Maria teki neljässä ensimmäisessä ottelussaan kaksi maalia ja kolmas syntyi lokakuun alussa, mutta sitten tyssäsi, hän ei onnistunut tekemään enää maaliakaan Valioliiga-kentillä loppu kauden aikana.

Seuraavaksi oli hollantilaisen Memphis Depayn vuoro, jolla oli kovat odotukset. Tuolloin osa faneista kuvasi Depaytä “seuraava Cristiano Ronaldo” – Depay nosti omia paineitaan pyytämällä seiskan selkäänsä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Alexis Sanchez – no, tästä voidaan olla montaa mieltä. Entinen Arsenal-hyökkääjä saapui suurin odotuksin, mutta ei ole onnistunut saavuttamaan mitään näistä odotuksista.

Chileläisellä on takana kaksi kautta Unitedissa, mutta hyökkääjä on onnistunut tekemään vain kolme maalia Valioliigassa ja kaksi maalia muissa kilpailuissa – tällä hetkellä chileläishyökkääjän ympärillä pyöriikin siirtohuhuja.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord