City tarjoamassa kolmea pelaajaa Lionel Messistä: voiko Barcelona edes kieltäytyä tuosta tarjouksesta?

Manchester City tarjoamassa kolmea pelaajaa Lionel Messistä!

Valioliiga-seura Manchester City on puheiden mukaan tarjoamassa kolmea pelaajaa Lionel Messistä, mikä auttaisi FC Barcelonan uudelleenrakennusprojektia.

Mikään ei ole varmaa ennen kuin se on varmaa, mutta suurella todennäköisyydellä maailmaa odottaa kaudella 2020-21 näky, jota emme ole koskaan aiemmin todistaneet: Lionel Messi tulee pelaamaan ammattilaisurallaan ensimmäistä kertaa jonkun muun seuran kuin FC Barcelonan paidassa.

Kaikkein potentiaalisimpina vaihtoehtoina Messin uudeksi osoitteeksi pidetään sekä Valioliigassa pelaavaa Manchester Cityä että Serie A:ssa pelaavaa Interiä.

Messin entinen agentti kertoi aiemmin tällä viikolla pitävänsä varmana, että argentiinalainen on jo päättänyt jatkaa uraansa Interissä, mutta lähes poikkeuksetta kaikki muut merkit viittaavat Cityyn, jonka managerina toimii Pep Guardiola.

[vihjeet]

Cityn kerrotaankin espanjalaislehti Sportin mukaan valmistelevan Messistä tarjousta FC Barcelonalle, mikä pitäisi sisällään kolme pelaajaa, jotka vauhdittaisivat melkoisesti katalonialaisseuraa väistämättä odottavaa uudelleenrakennusprojektia: Bernardo Silvaa, Gabriel Jesusia ja Eric Garciaa – siis kolmea pelaajaa, joista jokaisesta Barcelona on ollut aiemmin kiinnostunut.

Kolmikosta Silvan markkina-arvo on Transfermarkt-sivuston mukaan tällä hetkellä 80 miljoonaa euroa, Gabriel Jesusin 56 miljoonaa euroa ja Garcian 16 miljoonaa euroa; kyseessä on siis 152 miljoonan euron paketti Messistä, jonka markkina-arvo on samaisen sivuston mukaan 112 miljoonaa euroa.

Toki se on mahdollista, ettei City joudu antamaan Barcelonalle mahdollisen vaihtokaupan yhteydessä yhtään mitään. Messin sopimuksesta nimittäin löytyy jokakesäinen pykälä, jonka mukaan argentiinalaisella on mahdollisuus vaihtaa halutessaan seuraa ilmaisella siirrolla. Toki tuo pykälä on jo umpeutunut tämän kesän osalta, mutta Messin joukot näkevät sen olevan edelleen voimassa, koronaviruspandemian venytettyä kauden jatkumista.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord