Lionel Messi haluaa Cityyn: hänen isän kerrotaan informoineen PSG:tä asiasta.

L’Equipe: Lionel Messi haluaa Cityyn – kerrotaan jo päässeen sopimukseen!

Lionel Messi haluaa Manchester Cityyn, paljastaa ranskalaislehti L´Equipe, jonka mukaan PSG:tä olisi jo informoitu asiasta Messin isän toimesta.

Keskustelut Lionel Messin tulevaisuuden ympärillä vain kiihtyvät kiihtymistään.

FC Barcelonalle siirtopyynnön jättänyt argentiinalainen on yhdistetty muun muassa Manchester Cityyn, PSG:hen, Manchester Unitediin, Chelseahin, Arsenaliin, Juventukseen ja Interiin.

[vihjeet]

Viime päivinä kaikkein potentiaalisimpana uutena osoitteena Messille on pidetty Cityä ja PSG:tä, mutta nyt ranskalaislehti L’Equipe kertoo, että Messin isä olisi informoinut PSG:lle hänen poikansa haluavan siirtyä nimenomaan Cityyn.

Useat brittilähteet puolestaan kertovat Messin päässeen jo yhteisymmärrykseen henkilökohtaisista sopimusehdoistaan Cityn kanssa. Tärkein yksityiskohta argentiinalaiselle vaikuttaa olevan se, että brittiseuraa valmentaa Pep Guardiola, jonka yhteistyö Messin kanssa FC Barcelonassa oli enemmän kuin hedelmällistä.

Juventus saattaa kuitenkin tulla mukaan kisaan Messistä, sillä L’Equipe kertoo niin ikään, että Juventus on lähestynyt Messin isää mahdollisen siirron suhteen: torinolaisseura haluaa ranskalaislehden tietojen mukaan rakentaa todellisen superjoukkueen Messin ja Cristiano Ronaldon ympärille.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord