Pierre-Emerick Aubameyang saapui harjoituksiin hieman erilaisemmalla lookilla, millä hänet on normaalisti totuttu näkemään.

KUVAT: Pierre-Emerick Aubameyang saapui harjoituksiin – “Kuka sanoi, että tarvitsen parturin”

Pierre-Emerick Aubameyang saapui harjoituksiin hieman erilaisemmalla lookilla, millä hänet on normaalisti totuttu näkemään.

Arsenal palasi perjantaina harjoituksiin ja Pierre-Emerick Aubameyangin hiustyyyli oli selvästi ottanut vaikutteita koronapandemian aiheuttamista pakotteista.

Joukkueen kapteeni ollaan nähty normaalisti hyvin hoidettu afro päässä, mutta tällä hetkellä hän ei pääse parturiin koronapandemian takia. Mies päätti ottaa homman omiin käsiinsä ja leikkasi hiuksensa itse ja tulos ei ole kovin ihailtavaa, varsinkaan joukkuekavereiden mielestä.

30-vuotias hyökkääjä julkaisi myös Instagramin tarinat -osiossa kuvan, jossa saatetekstinä lukee: “Kuka sanoi, että tarvitsen parturin”, nauruhymiöiden kera.

Aubameyang ei ole ainoa jalkapalloilija, jolla hiustyyli ei ole pysynyt aivan entisellään. Esimerkiksi Ashley Young ja N’Golo Kante on totuttu näkemään kaljuna, mutta molemmat olivat kasvattaneet hiuksiaan.

[vihjeet]

https://twitter.com/skinniar/status/1262433246979207168

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord