Teemu Pukkia ei ole tunnistaa 30-vuotissynttärikuvastaan, sillä hän on ajanut sekä partansa että hiuksensa pois!

KUVA: Teemu Pukkia ei ole tunnistaa synttärikuvasta – “Halusin näyttää nuoremmalta”

Huuhkajien ja Norwich Cityn hyökkääjää Teemu Pukkia ei ole tunnistaa synttärikuvasta, jonka hän julkaisi Instagramissa täytettyään 30 vuotta.

Teemu Pukki tuli miehen ikään, kun hän juhli sunnuntaina 30-vuotissyntymäpäiviään.

Normaalisti syntymäpäivä olisi varmasti sujunut hieman aktiivisemmissa merkeissä, sillä Valioliiga-kauden pitäisi olla tällä hetkellä täydessä vauhdissa, mutta koronaviruspandemian vuoksi lähestulkoon kaikki perinteinen urheilu on keskeytetty ja tämä koskee myös Valioliigaa.

Niinpä Pukki juhli syntymäpäiviään kotonaan, Norwichissa, ja julkaisi itsestään valokuvan, jossa Pukki istuu jumppapallon päällä, tytär selässään.

Kuvan kohdalla huomio keskittyy kuitenkin Pukin naamavärkkiin: parrasta ja hiuksista ei ole nimittäin tietoakaan, vaan kaikki on tasaista sileyttä.

Suomalaishyökkääjää voisi olla haastava tunnistaa äkkiseltään, mikäli hän tulisi esimerkiksi kadulla nopeasti vastaan – sen verran tutuksi hänen partansa on tullut.

– Kiitos kaikille syntymäpäiväonnitteluista! Näin vanhetessani halusin näyttää hieman nuoremmalta. Toivottavasti te kaikki olette turvassa, Pukki kirjoitti Instagram-tilillään julkaisemansa valokuvan yhteyteen englanniksi.

Pukin “lomailu” tulee satavarmasti jatkumaan vielä pitkään – vähintäänkin huhtikuun loppuun – eikä kauden jatkumisesta ole mitään takeita vielä tuossakaan vaiheessa.

Tässä Pukin julkaisema kuva:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Thank you for all the birthday wishes🙏🏻 As getting older wanted to look a bit younger😅I hope you all are safe💪🏻

Henkilön Teemu Pukki (@elpugi) jakama julkaisu

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord