Jürgen Klopp puolustaa Liverpoolin toimettomuutta siirtomarkkinoilla.

Jürgen Klopp puolustaa Liverpoolin toimettomuutta siirtomarkkinoilla

Liverpoolin mestarimanageri Jürgen Klopp puolustaa joukkueen toimettomuutta siirtomarkkinoilla – seuraa ei omista maa tai oligarkki.

Valioliigan hallitseva mestari Liverpool ei ole tehnyt siirtomarkkinoilla kuin yhden hankinnan, Konstantinos Tsimikasin.

Muun muassa Manchester City ja Chelsea valmistautuvat haastamaan hallitsevan mestarin ja ovatkin olleet hyvin aktiivisia siirtomarkkinoilla.

[vihjeet]

Jürgen Klopp kertoi BBC Radio Five Livelle muun muassa, että aivan kuten muutkin, myös Liverpool on kärsinyt koronaviruspandemiasta, mutta joukkue menestyy edelleen kentän puolella.

– Elämme tällä hetkellä maailmassa, jossa on paljon epävarmuutta, saksalaismanageri sanoi.

– joillekin seuroille näyttää olevan vähemmän tärkeää, kuinka epävarma tulevaisuus on. Omistajina valtiot, omistajina oligarkit, tämä on totuus.

– Olemme erilainen seura. Pääsimme Mestarien liigan finaaliin kaksi vuotta sitten, voitimme sen viime vuonna ja tulimme Valioliigan mestareiksi.

– Emme voi muuttaa sitä yhdessä yössä ja sanoa: “Nyt haluamme käyttäytyä kuten Chelsea, nyt haluamme käyttäytyä kuten he.

– Se voi toki olla etu, mutta se tarkoittaa, että heidän on myös sovittava yhteen melko nopeasti.

– Kyse ei ole pelkästään laadun luomisesta, et voi tuoda maailman 11 parasta pelaajaa ja toivoa, että vain viikon kuluttua he pelaavat parasta jalkapalloa.

– Kyse on yhteistyöstä harjoituskentällä, se on todennäköisesti etu meille, työskentelemme jonkin aikaa keskenämme.

– Haluamme aina parantaa kokoonpanoa, mutta on olemassa erilaisia tapoja. Yksi tapa on allekirjoittaa uusia pelaajia ja toinen tapa on työskennellä yhdessä, parantaa asioita, joissa olit hyvä ja yrittää minimoida asiat, joissa et ole hyvä.

– Se on jalkapalloa. Kukaan ei halua puhua harjoittelusta ja vain hankinnoista.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord