David Beckham vihjaili paluullaan futiskentille Inter Miamin paidassa.

Mitäs, mitäs?! David Beckham vihjaili paluullaan futiskentille!

Viime kuussa pelatussa, vuoden 1999 Mestarien liigan finaalin uusinnassa, dominoinut David Beckham vihjaili paluullaan futiskentille.

Manchesterissa, Old Traffordilla, pelattiin toukokuun lopulla hyväntekeväisyysottelu, jossa toisensa kohtasivat Manchester Unitedin ja Bayern Münchenin legendat.

Kyseessä oli vuoden 1999 ikimuistoisen Mestarien liigan finaalin uusinta, joskin molemmissa joukkueissa oli myös muita legendoja, sillä kaikki pelaajat eivät päässeet paikalle: esimerkiksi Ryan Giggs joutui jättäytyä pois ja hänen paikkansa otti pelikiellossa 20 vuotta sitten pelatun finaalin aikaan ollut Paul Scholes.

Päähuomion ottelussa varasti David Beckham, joka oli suorastaan maagisessa vedossa ja äärimmäisen kovassa fyysisessä tikissä. Vaikka kyseessä olikin vanhojen pelaajien ottelu, Beckhamin esitys sai United-fanit puolitosissaan vaatimaan brittilegendan tuomista Unitedin nykyiseen miehistöön.

Sitä tuskin on tapahtumassa, mutta itse asiassa toukokuun alussa 44-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Beckham antoi todella mielenkiintoisia kommentteja, kun hän puhui haastattelussa omistamaan MLS-seura Inter Miamista, joka siis liittyy MLS-kartalle ensi vuonna.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Häneltä kysyttiin, olisiko hän valmis palaamaan takaisin pelikentille omistamansa seuran paidassa.

– Onko ikinä ollut pelaaja-omistajaa? Se nyt on päivänselvää, että nautin viime viikolla pelatussa ottelussa pelaamisesta (Bayern), kun pääsin pyyhkimään pölyt pois nappulakengistäni, Beckham kertasi Miami Heraldin haastattelussa.

– Selitin lapsilleni, ja tulen selittämään myös Inter Miamin akatemiapelaajille, että vielä 44-vuotiaana valmistauduin peliin kuusi viikkoa ennen kyseistä ottelua, pelasin, harjoittelin ja venyttelin todella paljon, koska olen 44-vuotias. Valmistauduin siihen tismalleen samalla tavalla kuin ollessani 21-vuotias.

– Voisinko siis edelleen pelata? Ehkäpä. Kaipaan pelaamista joka päivä ja hauskaa on se, että käännyn aina erään ystäväni puoleen ja sanon “ehkä minun pitäisi tehdä paluu kentille” ja hänen reaktionsa on “oikeasti, anna jo olla”. Mutta se on minun mentaliteettini.

– Kun menen kentälle pelaamaan, ajattelen aina, että “ehkä minun pitäisi aloittaa pelaamaan uudelleen”. Käyn siis läpi tällaisia hetkiä. Mutta katsotaan, miten meidän (Inter Miamin) käy pelaajahankintojen suhteen. Jos meillä on vaikeaa, sitä ei koskaan tiedä, Beckham totesi vitsailematta.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord