Mesut Özil siirtymässä Juventukseen tammikuussa? Arsenalin ja Juventuksen kerrotaan käyvän neuvotteluita.

Tuttosport: Mesut Özil siirtymässä Juventukseen tammikuussa?

Arsenalissa täysin sivuraiteille ajautunut Mesut Özil siirtymässä Juventukseen tammikuussa? Saksalaisen nykyinen sopimus umpeutuu ensi kesänä.

Mesut Özilin tietynlainen työmoraalin puute ja sitoutumattomuus puolustuspelaamiseen ovat olleet hänen suurimmat ongelmat jo pidemmän aikaa. Özilin asema alkoi heikentyä selkeästi, kun Unai Emery korvasi Arsene Wengerin Arsenalin managerina ja nyt Mikel Artetan aikakaudella saksalainen on ajautunut täysin koirankoppiin.

Özil ei ole pelannut kuluvalla kaudella ainoatakaan ottelua, saatuaan Artetalta mahdollisuuden viime kaudella, ja ylipäätään hänen pelaaminen ennen tammikuuta ei ole mahdollista, sillä Özil ei kuulu Arsenalin nimeämiin Valioliiga- ja Eurooppa-liiga-miehistöihin laisinkaan; muutoksia näihin voi tehdä vasta tammikuussa.

Mikäli Özil pelaa sopimuksensa loppuun Arsenalissa, häntä tuskin tullaan näkemään jalkapalloviheriöillä ennen kautta 2021-22, sillä lontoolaisseuran paidassa paluuta kentille ei ole mitä todennäköisimmin tapahtumassa.

[vihjeet]

Arsenal on jo pidempään yrittänyt etsiä ratkaisua tilanteeseen, mutta Özilin agentti on kerta toisensa jälkeen kertonut asiakkaansa pelaavan Lontoossa sopimuksensa loppuun saakka ja myös Özil on toistanut nämä samat sanat.

Nyt tilanteeseen saattaisi kuitenkin olla tiedossa ratkaisu, ennen siis ensi kesää, mikäli italialaista Tuttosportia käy uskominen. Arsenalin nimittäin kerrotaan neuvottelevan Serie A -jätti Juventuksen kanssa Özilin lainaamisesta Italiaan loppukauden ajaksi.

Lähteiden mukaan Arsenal ei vaatisi Özilistä minkäänlaista korvausta ja itse asiassa seuran kerrotaan olevan valmis maksamaan jopa puolet Özilin 350 000 punnan viikkopalkasta, mikäli hänet sillä saadaan siirtymään Juventukseen.

Tuttosport kertoo Özilin agentin innostuneen mahdollisesta Juventus-siirrosta, sillä tulot pysyisivät samana ja mikä tärkeintä, Özil pääsisi jälleen pelaamaan, mikä helpottaisi ensi kesän neuvotteluja muiden seurojen kanssa.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord