VIDEO: Näin Zlatan kurittaa koronaa – varoitteli jo heti tartunnan saatuaan!

schedule 3 lokakuun 2020 - 02:27
person Marko Ollonqvist

Zlatan Ibrahimovic kurittaa koronaa hänen julkaisemastaan treenivideosta päätellen: ruotsalainen kertoi tartunnastaan hieman yli viikko sitten.

Kun Zlatan Ibrahimovic kertoi julkisesti saaneensa koronavirustartunnan, suhtautui hän asiaan omalla tutulla tavallaan ja varoitteli humoristisella tavalla kehoonsa eksynyttä virusta.

– Sain eilen negatiivisen koronatestituloksen ja tänään positiivisen. Minulla ei ole minkäänlaisia oireita. Koronalla oli pokkaa haastaa minut – se on huono idea, ruotsalainen twiittasi syyskuun 24. päivä.

Eilen, kahdeksan päivää tartunnastaan tiedon saatuaan, Zlatan julkaisi itsestään videon, jolla hän selkeästi osoittaa, miten armottomasti hän kurittaa koronaa. 38-vuotias ruotsalainen on videolla ilman paitaa, hän juoksee juoksumatolla ja hän on uskomattoman kovassa tikissä.

– Tämä eläin ei ole kesytettävissä, Zlatan kirjoitti videonsa yhteyteen.

Joku voisi siis sanoa, että Zlatan piti kiinni puheistaan ja hän on osoittanut koronavirukselle kaapin paikan – ei toisinpäin.

Zlatanin edustama AC Milan on aloittanut Serie A -kauden 2020-21 kahdella voitolla. Ruotsalaiskonkari oli mukana näistä peleistä ensimmäisessä, jossa hän teki kaksi maalia, siis joukkueensa molemmat osumat. Eurooppa-liigan karsinnoissa hän ehti pelata ennen positiivista testitulosta yhden ottelun, onnistuen myös siinä maalinteossa.

AC Milan selviytyi Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen todella dramaattisella tavalla, sillä portugalilainen Rio Ave pakotti italialaisvieraansa Eurooppa-liigan viimeisen karsintavaiheen ottelussa aina rangaistuspotkukilpailuun saakka ja itse asiassa portugalilaiset johtivat ottelua aina jatkoajan lisäajalle saakka, kunnes kotijoukkueen Toni Borevkovicin käsivirhe johti rangaistuspotkuun ja Hakan Calhanoglu tasoitti ottelun ajassa 120+2.

Rangaistuspotkukilpailussa nähtiin puolestaan 24 laukojaa, joista peräti seitsemän epäonnistui yrityksissään, mutta lopulta AC Milan oli parempi ja voitti ottelun lukemin 3-2.

Tässä video Zlatanista treenaamassa:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord