Varkaat murtautuivat Franck Ribéryn taloon kesken Fiorentinan ja Parman välisen ottelun. Pitkäkyntiset jättivät pelaajalle siivottavaa.

VIDEO: Varkaat murtautuivat Franck Ribéryn taloon – jättivät hurjan sotkun

Varkaat murtautuivat Franck Ribéryn taloon kesken Fiorentinan ja Parman välisen ottelun. Pitkäkyntiset jättivät pelaajalle siivottavaa.

Bayern Münchenista Fiorentinaan viime vuonna siirtynyt Franck Ribéry palasi vieraspelireissulta kotiinsa, jossa odotti ikävä yllätys; varkaat olivat murtautuneet taloon, josta he olivat saaneet saaliikseen ainakin hänen vaimonsa koruja ja laukkuja.

– Palasin Parma-voiton jälkeen kotiini Italiaan. Tässä maassa, jonka valitsin perheelleni kodiksi hyvien Münchenin-vuosien jälkeen. Tällaisen lopputuloksen löysin. Vaimoni menetti muutamia laukkuja ja koruja. Minua järkyttää tämä tunne, on aivan alaston olo. Tätä on vaikea sulattaa, Ribéry kirjoitti Twitter-tililleen.

– Kiitos jumalalle, että perheeni on turvassa Münchenissä, mutta miten voin luottaa nyt? En juokse rahan perässä, eikä minulta puutu mitään. Juoksen pallon perässä, koska se on intohimoni. Silti oli se sitten intohimo tai ei, niin perheeni on joka tapauksessa ykkössijalla kaikessa, konkari jatkoi.

[vihjeet]

Bayern München -legenda on ehtinyt pelata tämän kauden aikana italialaisseuran riveissä 15 Serie A -ottelua , joissa hän on päässyt heiluttamaan verkkoa kolmesti.

Ribéry julkaisi kotiin tultuaan videon Twitter-tilillään:

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord