schedule 27 syyskuun 2020 - 14:12
person Teemu Sohkanen

Entinen Bayern München-tähti Frank Ribéry suorastaan repi Inter-puolustuksen halki täydellisellä syötöllään lauantai-iltana.

Suurena altavastaajana otteluun lähtenyt Fiorentina yllätti Interin aivan ottelun ensi minuuteilla, kun Christian Kouamé namutteli yhdessä Giacomo Bonaventuran kanssa joukkueen 1-0 johtoon.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vielä yksi osuma, jonka iski Interin tähtihyökkääjä Lautaro Martínez.

Toisen puoliajan ensimmäiseen varttiin nähtiin kaksi osumaa, jonka jälkeen oltiin tilanteessa 2-2 – ottelun viimeisen puolituntisen käynnistyttyä oli Fiorentina-faneille tiedossa todellinen herkkupala à la Frank Ribéry.

37-vuotias ranskalaistähti, joka saapui Fiorentinaan elokuussa 2019, antoi täydellisesti Inter-puolustuksen rikkoneen pystysyötön, josta Federico Chiesalla oli helppo työ siirtää vieraat 3-2 johtoon.

Fiorentinan voitto haaveet kuitenkin kaatuivat, kun ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Inter kapusi ottelun tasoihin ja lopulta vielä ohi.

Ottelu päättyi isäntien 4-3 voittoon.