schedule 1 marraskuun 2020 - 14:16
person Teemu Sohkanen

Entinen Arsenal-tähti Gervinho iski silmiä hivelevän volley-maalin Interin verkkoon lauantaina – Interin Ivan Perisic tasoitti ottelun viime minuuteilla.

Arsenalissa vuosina 2011-2013 pelannut Gervinho palasi Euroopan kentille pelattuaan muutaman vuoden Kiinassa.

Inter Milan isännöi Parmaa lauantaina ja norsunluurannikkolaishyökkääjä avasi tulos taulun upealla volley-maalilla.

Gervinho avasi maalitilinsä aivan toisen puoliajan alussa, kun Hernani antoi korkean pystypallon kuudentoista sisään, josta 33-vuotias hyökkääjä sijoitti pallon upeasti oikeaan yläkulmaan.

Samainen kaveri oli toistamiseen maaliteossa hetkeä myöhemmin ja siirsi vieraat jo 2-0 johtoon.

Interin Marcelo Brozovic kavensi ottelun 64. peliminuutin kohdalla ja isäntien sankariksi nousi kroatialaistähti Perisic, joka tasoitti ottelun ajassa 90+2′.