Mitä?! Cristiano Ronaldo nukkuu kuudesti päivässä 90 minuutin unet

schedule 7 marraskuun 2020 - 13:20
person Marko Ollonqvist

Juventuksen supertähti ja niin sanotusti luonnonlakeja edelleen uhmaava 35-vuotias Cristiano Ronaldo nukkuu kuudesti päivässä 90 minuutin unet.

Oletko koskaan miettinyt, mikä on Cristiano Ronaldon maagisen fyysisen kunnon salaisuus?

Luonnollisesti se perustuu korkeisiin harjoitusmääriin, mutta oma osansa on ehdottomasti myös unen määrällä – ja sen oikeanlaisella rytmittämisellä – nykyinen Juventus-tähti, kun ottaa päivässä viidet tai jopa kuudet 90 minuutin mittaiset unet.

Portugalilainen on työskennellyt yhdessä univalmentaja Nick Littlehalesin kanssa siitä lähtien, kun hän pelasi Real Madridissa.

– Kyseessä ei ole päiväunet, sillä ne on tarkoitettu vanhemmille ihmisille, jotka katsovat televisiota, Littlehales kertoo Recordin haastattelussa.

– Se on tapa nukkua vähemmän, mutta parantaa palautumista. Jalkapalloilijoilla on hyvin yksityiset elämät ja lajilla, jota he pelaavat, on hyvin vaativat aikataulut ja ne tulevat olemaan sitä myös tulevaisuudessa. Monet urheilijat, joiden kanssa työskentelen, kärsivät unettomuudesta, ahdistuksesta, stressistä ja kaikesta siitä, jotka ovat osa urheilumaailmaa.

Littlehalesin mukaan huippu-urheilijalla, kuten Cristiano Ronaldolla, joka treenaa ja pelaa Juventuksen kanssa sekä treenaa myös omatoimisesti, kahdeksan tunnin yhtämittainen uni ei ole mikään ehdoton juttu, vaan sen sijaan lepo on syytä jaksottaa.

Lisäksi Juventus-tähti lopettaa erilaisten näyttöpäätteiden tuijottamisen aina puolitoista tuntia ennen uniaan, joten yhteenvetona voitaneen todeta, että hän ei kovinkaan paljon ole erilaisten elektronisten laitteiden ääressä päivässä.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord