Mario Balotellin saamat tarjoukset kertovat kaiken – siirtyy Championshipiin?

schedule 18 marraskuun 2020 - 13:04
person Marko Ollonqvist

Mario Balotellin saamat tarjoukset kertovat kaiken siitä tilanteesta, johon tämän aikanaan superlahjakkaan italialaispelurin ura on ajautunut.

Reipas kymmenen vuotta sitten jalkapallomaailma kohisi italialaislupauksesta nimeltä Mario Balotelli. Häntä pidettiin yleisesti ottaen jalkapallon seuraavana supertähtenä ja kieltämättä kaikki ainekset siihen olivat olemassa – ainakin fysiikan ja itse pelitaitojen osalta.

Balotellin kohdalla ylitsepääsemättömäksi esteeksi nousi kuitenkin hänen luonteensa ja käyttäytymisensä jalkapallon parissa, eikä hän ole vielä tänäkään päivänä, 30 vuoden iässä, löytänyt itselleen pysyvää kotia; siinä, missä hän on kentän ulkopuolella huimat summat läpi uransa rahaa hyväntekeväisyyteen syytänyt hyväntekijä, kentällä hän on ollut melkoinen “paha poika”.

Viime kaudeksi Balotelli palasi niin sanotusti kotiin, kun hän siirtyi pelaamaan Serie A:ssa pelaavan Brescian paitaan, mutta myös tuo suhde päättyi äkillisesti ja mollivoittoisesti Brescian pudottua sarjaporrasta alaspäin. Eikä kyse ollut pelkästään putoamisesta Serie B:hen, vaan myös erilaisista syytöksistä koronavirustesteihin liittyen, minkä seurauksena hänet muun muassa käännytettiin kotiin treeneistä, ja siitä, että hänet listattiin Brescian verkkosivuilla lähes kymmenen kiloa ylipainoiseksi.

Balotellin oli määrä pelata Bresciassa pitkään, mutta kuten jokainen varmasti osaa jo päätellä, hän ei enää ole seuran palkkalistoilla.

Itse asiassa Balotelli ei ole minkään seuran palkkalistoilla ja tällä hetkellä hän harjoittelee Italian neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Franciacortan kanssa.

Balotelli on saanut joitain tarjouksia, jotka kertovat kaiken oleellisen hänen pelaajauransa tilasta: tällä hetkellä hänen uskotaan pohtivan seuraavaa siirtoaan Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Championshipissä, jämäsijoilla majailevan Barnsleyn sekä egyptiläisseura Pyramids FC:n välillä.

Pudotus on melkoinen, kun mietitään, että Balotelli on pelannut aiemmin urallaan Inter Milanin, Manchester Cityn, AC Milanin ja Liverpoolin kaltaisissa seuroissa, eikä hän todellakaan ole vielä iällä pilattu, sillä hän täytti elokuussa 30 vuotta.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord