Interin upottanut Zlatan uhosi: “Kukaan ei pysty pysäyttämään minua”

schedule 19 lokakuun 2020 - 09:07
person Marko Ollonqvist

Interin upottanut Zlatan Ibrahimovic uhosi tuttuun tapaansa: hän kertoo olevansa pysäyttämätön, vaikka fysiikka ei olekaan optimaalisella tasolla.

On päivänselvää, ettei jalkapalloilija voi olla 38 vuoden iässä fysiikaltaan samalla tasolla kuin parhaassa iässään eli 28-vuotiaana.

Tämän tiedostaa myös Zlatan Ibrahimovic, joka upotti viikonlopun Milanon derbyssä Interin, kun hän iski AC Milanin paidassa pallon kahdesti ex-seuransa verkkoon joukkueensa 2-1-voitossa. Normaalisti uhoavista kommenteistaan tunnettu ruotsalainen ei hänkään kykene sotimaan luonnonlakeja vastaan.

– Koen olevani kokonaisvaltaisempi pelaaja kuin kymmenen vuotta sitten. Jos fysiikkani olisi samalla tasolla kuin se oli silloin, kukaan ei pystyisi pysäyttämään minua.

Vaikka Zlatan tiedostaa, ettei hän ole enää fysiikaltaan parhaimmillaan, samaan aikaan hän muistutti jokaiselle olevansa siitäkin huolimatta pysäyttämätön.

– Ja saanen muistuttaa – kukaan ei pysty pysäyttämään minua myöskään nyt.

Kokenut Ibrahimovic on pelannut kuluvalla kaudella toistaiseksi kolme ottelua ja iskenyt niissä viisi maalia. Näistä peleistä kaksi on ollut Serie A -otteluita ja niissä hän on molemmissa viimeistellyt kaksi maalia, kokonaismaalimäärän ollessa siis neljä.

Seuraavan kerran Zlatan päästetään irti viikon päästä maanantaina, kun AC Milan isännöi kotikentällään AS Romaa. AC Milan johtaa sarjaa voitettuaan kaikki neljä otteluaan – AS Roma on puolestaan sarjataulukossa sijalla seitsemän, voittosarakkeen ollessa 2-1-1.

Zlatan on Serie A:n maalipörssissä jaetulla ykkössijalla viiden muun pelaajan kanssa.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord