Robinho kirjoitti Santos-sopimuksen – purettiin kuusi päivää myöhemmin

schedule 17 lokakuu 2020 - 16:08
person Teemu Sohkanen

Entinen Real Madrid-tähti Robinho ja Santos FC kirjoittivat viime lauantaina sopimuksen, mutta tämä päätettiin purkaa vain kuusi päivää myöhemmin.

Robinho ja Santos ovat päättäneet purkaa 10. lokakuuta kirjoitetun sopimuksen fanien sekä sponsorin painostuksen vuoksi.

36-vuotias brasilialainen oli matkalla Urbano Caldeiralle jo kolmannen kerran urallaan, mutta matka tössäsi henkilökohtaisten ongelmien vuoksi – miestä syytettiin osallisuudesta raiskaukseen.

Italian tuomioistuin tuomitsi Robinhon raiskauksesta vuonna 2017 ja tuomioksi on kerrottu yhdeksän vuotta vankeutta.

Brasilialaisseura antoi sopimuksen purkamiseen lausunnon: “Santos ja Robinho ovat yhteisellä päätöksellä päättäneet purkaa 10. lokakuuta allekirjoitetun sopimuksen, jotta pelaaja voi keskittyä yksinomaan puolustukseensa Italian tuomioistuimessa.”

Yksi seuran sponsoreista, Orthopride, kertoi katkaisevansa yhteistyönsä seuran kanssa kunnioituksesta naisasiakkaista kohtaan”.

Orthopriden operatiivinen johtaja Richard Adam kertoi: “Me kunnioitamme valtavasti Santoksen historiaa. Mutta tässä vaiheessa olemme päättäneet irtisanoa sponsorisopimuksen.”

“Asiakaskuntamme on enimmäkseen naispuolinen, ja kunnioituksesta tuotteitamme ostavia naisia kohtaan, meidän oli tehtävä tuo päätös.”

“Haluamme tehdä selväksi, että meille ei aiemmin ilmoitettu Robinhon sopimuksesta, viikonlopun uutiset yllättivät meidät.”

Santosin presidentti Orlando Rollo puolusti seuraansa ja sanoi, että seura vastustaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa.

– Minun käytettävissä olevista tiedoissa ei ollut Italian oikeuslaitoksen lopullista päätöstä, Rollo sanoi.

– Prosessi on edelleen kesken, ja sitä tullaan kuulemaan muissa tapauksissa.

– Santos on historiallisesti aina vastustanut kaikenlaista väkivaltaa, etenkin naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, ja tulee aina vastustamaan.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord