Pierre-Emerick Aubameyang ja Toni Kroos sanasodassa tuuletuksiin liittyen.

Pierre-Emerick Aubameyang ja Toni Kroos sanasodassa – kuittia lentää!

Arsenalin hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang ja Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos ovat keskenään sanasodassa sosiaalisessa mediassa.

Moni teistä varmasti muistaa Pierre-Emerick Aubameyangin naamarituuletukset sekä Borussia Dortmundin että Arsenalin riveistä: milloin hän on ollut Spider-Man, milloin Black Panther, milloin jotain muuta.

Real Madridia edustava saksalaispelaaja Toni Kroos, joka vietti vuodet 2007-2014 Bayern Münchenin riveissä, pelasi aikanaan Aubameyangia vastaan juuri Bundesliigassa, Der Klassiker -derbyjen muodossa, ja hän otti tällä viikolla asiakseen kritisoida Aubameyangin tuuletuksia – siis juuri niitä, joissa hän on vetänyt naamarin päähänsä.

– Pidän sitä todella typeränä, kun pelaajat käyttävät (tuuletuksissaan) harjoiteltuja tanssiliikkeitä ja koreografioita, Kroos pamautti Einfach mal Luppen -podcastissa.

– Vielä pahempaa on se, kun heillä on jokin “esine” piilotettuna sukkaan. Muistan, miten Aubameyang tuuletti kerran ottamalla naamion esiin – siihen minä vedän rajan.

Aybameyang, joka tunnetaan äärimmäisen iloisena ja positiivisena henkilönä, ei jäänyt hiljaiseksi saksalaisen suunnalta tulleen kritiikin edessä, vaan hän hyvin pitkälti nollasi Kroosin kritiikin kertomalla tehneensä tuuletuksen omalle lapselleen ja ylipäätään lapsille.

[vihjeet]

– Miten muuten on, onko tällä Toni Kroosilla lapsia? Ihan vain muistutuksena, tein sen (tuuletuksen) muutaman kerran pojalleni ja tulen tekemään niin myös uudelleen. Toivon, että sinulla on jonain päivänä omia lapsia ja teet heidät onnelliseksi, Aubameyang twiittasi vastauksensa.

Seuraavana oli Kroosin vuoro, totta kai.

– TÄLLÄ Toni Kroosilla on kolme lasta, saksalainen twiittasi pusuhymiön kera.

Ja Aubameyang vastasi iskemällä kehiin kuvan hänestä ja Marco Reusista, Kroosin maajoukkuekaverista, heidän ollessa pukeutuneina maalin jälkeen Batmaniksi ja Robiniksi.

– Täältä lähtee terveiset Toni Kroosin kolmelle lapselle, kohteliaasti toivottaen Batman ja Robin.

Myös Aubameyangin joukkuekaveri Mesut Özil, joka niin ikään pelasi Kroosin kanssa Saksan maajoukkueessa, heitti oman lusikkansa soppaan kehumalla Aubameyangin naamarituuletusta kaikkien aikojen parhaksi.

Tässä vielä kaksikon viestien vaihto + Özilin twiitti:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord