ManU maksaa Interille siitä, että milanolaisseura ottaa vastaan Alexis Sánchezin pysyvästi?!

Oho! ManU maksaa Interille, että he ottavat Alexis Sánchezin?!

Vielä pari vuotta sitten tällaista skenaariota olisi ollut mahdotonta edes kuvitella, mutta ManU todella saattaa maksaa Interille siitä, että he ottavat Alexis Sánchezin.

Valioliiga-kauden 2017-18 käynnistyttyä kävi hyvin selväksi, ettei Alexis Sánchez halunnut enää jatkaa Arsenalin riveissä.

Chileläistähden siirtoa Pep Guardiolan johtamaan Manchester Cityyn pidettiin käytännössä ottaen jo satavarmana asiana, mutta tammikuun 2018 siirtoikkunan aikana mukaan kuvaan nousi Manchester United, joka tuossa vaiheessa ryöväsi Sánchezin paikallisvastustajansa nenän edestä, lähettäen vaihtokaupassa Henrikh Mkhitaryanin Arsenaliin.

Lopulta tämän kaupan ylivoimainen voittaja oli juuri City, sillä sekä Sánchez että Mkhitaryan floppasivat pahemman kerran uusissa seuroissaan. Kaikkein pahimmin tämä satutti Unitedia, jonka kontolle tuli Sánchezin noin 440 000 euron viikkopalkka, johon eivät ylipäätään kuulu edes erilaiset bonukset tai hänen agenttinsa palkkiot.

[vihjeet]

Sánchez rimpuili Old Traffordilla lopulta vain hieman yli puolentoista kuukauden ajan, kunnes hänet lähetettiin lainalle Serie A -seura Inter Milaniin. Myös italialaisseurassa alku oli todella tahmea, eikä asiaa auttanut yhtään pienikokoisen chileläisen loukkaantumiset, mutta sittemmin Sánchez on päässyt oivaan vireeseen ja sen myötä Inter haluaa hänet pysyvästi.

Unitedin suunnalla oltaisiin satavarmasti vain helpottuneita, mikäli Sánchez saataisiin työnnettyä ilmaiseksi Interiin, mutta itse asiassa seura saattaa olla valmis jopa maksamaan milanolaisseuralle siitä, että he ottavat chileläisen vastaan.

Edellä mainitun kaltainen ratkaisu kuulostaa kieltämättä oudolta, etenkin kun mietitään minkä tason pelaaja Tocopillassa syntynyt 31-vuotias on parhaimmillaan ollut. Toisaalta taas Sánchezista ei ole ollut menestymään nimenomaan Unitedissa, ja kun hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2022 saakka, tulisi chileläinen maksamaan seuralle reippaat 55 miljoonaa euroa palkan muodossa, mikäli United päättäisi pitää hänet.

Ehkä kaikkein suurin kysymysmerkki asiassa on kuitenkin se, onko Sánchez itse valmis palkanalennukseen: fakta on se, ettei Inter tule missään nimessä maksamaan hänelle yhtä suurta viikkopalkkaa kuin United, joten kysymysmerkkejä on vielä ilmassa pysyvän siirron suhteen.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord