Ohhoh! Brasilialaisseura Santos kiistää Lionel Messin maaliennätyksen.

Ohhoh! Brasilialaisseura Santos kiistää Lionel Messin maaliennätyksen

Brasilialaisseura Santos FC on kiistänyt Lionel Messin maaliennätyksen Barcelonassa – kertoo Pelén tehneen 1091 maalia Santosille.

Lionel Messi saavutti viime viikolla 644. maalinsa FC Barcelona-paidassa ja ohitti virallisin tiedoin brasilialaislegenda Pelén yhdessä seurassa tehdyissä maaleissa.

[vihjeet]

Brassiseura Santos, jota Pelé edusti urallaan pitkän pätkän, väittää, että legenda iski joukkueelle 1091 maalia eikä tuota ilmoitettua 643 maalia.

Viime viikolla uutisoitiin, että Barcelona-kapteeni rikkoi tuon uskomattoman ennätyksen, mutta Santos on nyt antanut oman näkemyksensä asiaan.

Santos sanoo, että Pelén maaleja River Platea, Boca Juniorsia, Racingia, Universidad de Chileä, Real Madridia, Juventus, Laziota, Napolia, Benficaa, Anderlechtia, Inter Milania ja Barcelonaa vastaan ei olla sisällytetty legendan tilastoihin.

Heidän mukaan ottelut edellä mainittuja joukkueita vastaan olivat virallisia, jotka pelattiin virallisissa olosuhteissa ja virallisilla säännöillä – nämä tulisi laskea mukaan.

“Joidenkin tilastojen mukaan argentiinalaisesta Lionel Messistä (Barcelona) tuli pelaaja, jolla on eniten maaleja samalle seuralle saavuttamalla 644 maalia katalonialaisseuralle, lukuun ottamatta ystävyysotteluita – jotkut kutsuvat niitä virallisiksi maaleiksi.”

“Kuitenkin osa lehdistöstä kertoo historiallisesta saavutuksesta, kaikkien aikojen ennätyksestä, kokonaismaalimäärä seurassa.”

“Pelé teki 1091 maalia Santokselle. Lehtien sivuilla jalkapallokuningas teki 643 maalia kilpailuissa ja 448 maalia otteluissa ja ystävyyskilpailuissa syrjäytettiin, ikään kuin niillä olisi vähemmän arvoa kuin muilla.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Leo Messi (@leomessi) jakama julkaisu

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21! 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord