Mike Dean urheiluvedot

Mike Dean jättää viikonlopun tuomaroinnin väliin tappouhkausten vuoksi

Dean vihelsi viikonloppuna Fulham – West Ham kamppailun ja joutui oksettavan käytöksen kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Näihin lukeutuivat tappouhkaukset hänen perhettään kohtaan ja englantilaistuomari onkin pyytänyt lupaa jättää väliin tulevan viikonlopun pelinsä. Hän kuitenkin tulee viheltämään normaalisti keskiviikon FA Cup pelin Leicesterin ja Brightonin välillä.

Ihmisten käytös sosiaalisessa mediassa alkoi, kun Dean antoi pitkän tarkastelun jälkeen punaisen kortin West Hamin Tomáš Součekille. Keskikenttäpelaaja nosti kyynerpäätään ja osui huomaamatta Fulhamin hyökkääjä Aleksandar Mitrovićin kasvoihin. Tilanteen seurauksena Mitrović syöksyi maahan kuin ammuttuna ja pitkän videotarkistuksen jälkeen Dean näytti West Ham pelaajalle korttia.

West Ham kuitenkin haastoi pelin jälkeen punaisen kortin ja tiistaiaamuna FA ilmoitti peruneensa punaisen kortin.

Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa huono päätös mitä Deanilta on nähty lähiaikoina. Hän vihelsi Manchester United – Southampton kohtaamisen edellisellä kierroksella. Pelissä nähtiin kaksi punaista korttia Southamptonilta, kun pelin alkuminuuteilla Alex Jankewitz lensi ulos ansaitusti jyrättyään Scott McTominayn. Pelin päätöshetkillä kuitenkin nähtiin hyvin kyseenalainen päätös, kun Dean näytti punaista Southamptonin Jan Bednarekille.

 

Southampton tietenkin haastoi tämän päätöksen pelin jälkeen ja FA perui tämänkin punaisen kortin. Dean on tunnettu punaisten korttien jakamisesta ja on ennenkin saanut siitä paljon huutoa sosiaalisessa mediassa. Tappouhkaukset eivät kuitenkaan ole ikinä vitsi ja on ymmärrettävää miksi Dean haluaa jättää seuraavan pelinsä viheltämättä.

Kuvalähde: Football365

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord