VIDEO: RB Leipzig ja Atalanta Mestarien liigan puolivälieriin – molemmilla mieletön tarina!

schedule 11 maaliskuun 2020 - 09:57
person Marko Ollonqvist

Leipzig ja Atalanta ovat ensimmäiset joukkueet, jotka ovat selviytyneet tänä vuonna jalkapallon Mestarien liigassa kahdeksan parhaan joukkoon.

On vuosi 2015. Italialaisseura Atalanta on Serie A -kauden päätteeksi säilynyt juuri ja juuri pääsarjassa. Eroa putoajan paikalle jäi ainoastaan kolme pistettä ja Atalanta oli sarjataulukossa ensimmäinen sarjapaikkansa säilyttänyt joukkue.

Myös Red Bull Leipzigin kohdalla eletään samaa vuotta, 2015. Joukkue on sijoittunut viidenneksi… Saksan 2. Bundesliigassa eli toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Kelataan vajaat viisi vuotta eteenpäin.

Atalanta on Serie A:ssa sijalla neljä ja edennyt juuri kahdeksan parhaan joukkoon Mestarien liigassa, tykitettyään pallon espanjalaisseura Valencian verkkoon kahdessa osaottelussa yhteensä huimat kahdeksan kertaa.

Red Bull Leipzig on puolestaan lähettänyt viime vuoden Mestarien liigan finalistin, Tottenhamin, laulukuoroon yhteismaalein 4-0, siivet ovat kantaneet toistaiseksi siis kahdeksan parhaan joukkoon tässä maailman kovimmassa seurajoukkuekilpailussa ja joukkue taistelee Bundesliigan mestaruudesta.

Atalantaa valmentaa 62-vuotias Gian Piero Gasperini, joka on valmentanut vain pieniä ja keskikokoisia seuroja – lukuun ottamatta vajaat kolme kuukautta kestänyttä aikakauttaan Interissä, mikä päättyi nopeasti potkuihin.

Red Bull Leipzigin manageri on vain 32-vuotias Julian Nagelsmann, joka sai ensimmäisen ammattilaisseuran komentoonsa vain hieman yli neljä vuotta sitten.

Eikä siinä vielä kaikki: kumpikaan näistä seuroista ei ollut koskaan aiemmin pelannut Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa.

Urheilu on parhaimmillaan upeita tarinoita ja tässä on kaksi sellaista. Nähtäväksi jää, miten pitkälle näiden kahden upean seuran matka jatkuu Mestarien liigassa, mutta tuli sitten seuraavalla kierroksella vastaan mitkä seurat tahansa, kaikki on mahdollisesti vielä tätäkin hetkeä komeampaan tarinaan.

Red Bull Leipzig – Tottenham -ottelun kooste:

Valencia – Atalanta -ottelun kooste:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord