VIDEO: Klopp raivostui ylävitosia yrittäneille Liverpool-faneille – “V*tun idiootit”

schedule 12 maaliskuun 2020 - 06:46
person Marko Ollonqvist

Liverpool-manageri Jürgen Klopp raivostui faneille, jotka yrittivät heittää hänen kanssaan ylävitosia Atlético Madrid -ottelun alla, ja täysin aiheesta.

Koronavirukseen sairastuneiden ja sen myötä myös siihen menehtyneiden ihmisten määrä kasvaa koko ajan. Tällä on ollut isoja vaikutuksia myös urheilumaailmaan ja jalkapalloon: Italiassa Serie A -kausi saattaa jäädä pelaamatta loppuun, Ranskassa ottelut pelataan suljetuin ovin, myös Berliinissä on päädytty ratkaisuun pelata tyhjille katsomoille ja Britteinsaarilla peruttiin juuri Arsenalin ja Manchester Cityn välinen ottelu.

Kun Liverpoolin manageri Jürgen Klopp käveli Anfield Roadin pelaajatunnelista ulos keskiviikkona, juuri ennen joukkueensta Mestarien liigan toista osaottelua Atlético Madridia vastaan, tunnelin ympäröineet kotijoukkueen fanit ojensivat käsiään saksalaismanagerin suuntaan – ylävitosia toivoen.

Klopp suorastaan raivostui tästä ja täysin ymmärrettävästä syystä; koronavirus leviää tällä hetkellä hurjaa vauhtia ympäri maailman ja kaikkea kontaktia on syytä välttää.

– Laittakaa ne kätenne alas, v*tun idiootit, kuuluivat Kloppin sanat videolla, joka leviää sosiaalisessa mediassa.

Vaikka kommentti oli raju, ajatellen, että kyseessä oli hänen valmentamansa seuran fanit, oli se täysin oikeutettu: koronaviruksen kanssa, kun ei parane leikkiä ja fanien käytös oli sekä totaalisen välinpitämätöntä että idioottimaista – aivan kuten Klopp totesi.

Klopp on ollut hyvin äänekäs koronaviruksen suhteen, joskin asioiden analysoinnin hän on halunnut jättää asiasta tietäville asiantuntijoille, kun häneltä on kyselty toimittajien toimesta aiheesta.

Hän on sanonut joidenkin asioiden olevan jalkapalloa tärkeämpää ja kertonut seuran kunnioittavan maan hallituksen päätöksiä viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Saattaa olla, että Kloppilta pääsi myös muutama ärräpää lisää keskiviikkoiltana, kun Atlético Madrid päätti Mestarien liigan hallitsevan mestarin kulun maailman kovimmassa seurajoukkuekilpailussa yhteismaalein 2-4. Klopp oli parin viikon takaisen tapaan melkoisen kypsä espanjalaisseuran tapaan puolustaa ja kytätä vastahyökkäyksiä.

– En ymmärrä heidän tapaansa pelata jalkapalloa, kun katsoo sitä laatua, joka heidän pelaajistostaan löytyy. He voisivat pelata kunnon jalkapalloa, mutta sen sijaan he seisovat syvällä ja iskevät vastahyökkäyksillä, Klopp totesi ottelun tauottua.

– Me toki hyväksymme sen, mutta tänä iltana se ei tunnu oikealta. Ymmärrän olevani todella huono häviäjä, etenkin kun pelaajani esiintyivät noin hyvin maailmanluokan pelaajia vastaan, jotka puolustavat kahdessa neljän miehen rivissä.

Liverpoolille tappio kotikentällä oli seuran ensimmäinen lähes kolmeen vuoteen ja 68 otteluun sekä ensimmäinen Mestarien liigassa sitten vuoden 2014.

Klopp raivostuu Liverpool-faneille:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord