VIDEO: Erling Braut Hålandista huikea meemi! Yli 2 miljoonaa katselukertaa

schedule 20 helmikuun 2020 - 04:07
person Marko Ollonqvist

Borussia Dortmundin Erling Braut Hålandista on julkaistu huikea meemi, jonka katsomisesta on todella vaikea selviytyä nauramatta.

Tällä hetkellä koko jalkapallomaailma kohisee Borussia Dortmundin teinitähti Erling Braut Hålandista, joka on iskenyt läpi kuluvan kauden maaleja kuin liukuhihnalta.

Vuonna 2019 norjalaisseura Moldesta Red Bull Salzburgiin siirtynyt 19-vuotias nuorukainen takoi maaleja kuluvan kauden ensimmäisen puolikkaan ajan itävaltalaisseuralle ja tammikuun alusta lähtien Dortmundille, johon hän siirtyi noin 20 miljoonan euron siirtosummalla.

Tuo siirtosumma tuntui jo tuolloin naurettavan alhaiselta; mitä todennäköisimmin Hålandin arvo on reipasta kuukautta myöhemmin eli tällä hetkellä noin viisinkertainen.

Håland varasti otsikot viimeksi tiistaina, kun hän johdatti Dortmundin 2-1-kotivoittoon ranskalaisjätti PSG:stä iskemällä joukkueensa molemmat maalit.

Eikä kyse ole pelkästään Hålandin tekemistä maaleista, vaan hän on saanut täysin ansaitusti ylistystä työmoraalistaan myös puolustussuuntaan; tästä saatiin oiva esimerkki juuri tuossa PSG-ottelussa, kun hän kirmasi mieletöntä vauhtia alaspäin pysäyttämään pariisilaisvieraiden vastahyökkäyksen.

Hålandin juoksuvauhti oli sitä luokkaa, että hän sai muut kentällä olleet pelaajat näyttämään lähinnä matelevilta etanoilta, joita ei todellakaan tunneta nopeudestaan; Håland on lähes täydellisyyttä hipova paketti, sillä hänellä on mittaa 194 senttiä ja siitä huolimatta hän on todella nopea pelaaja.

Tuosta kelauksesta puolustussuuntaan onkin nyt kehittynyt huippusuosittu meemi, jota on katsottu yli 2 miljoonaa kertaa. Tuossa meemissä Håland jättää muun muassa kaikkien aikojen nopeiten 100 metriä maailmassa nousseen Usain Boltin kuin telineisiin.

Ei muuta kuin katsomaan tämä kertakaikkisen koominen meemi:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord