KUVA: Real Madrid pelasi Mestarien liigaa, Bale golfasi – Real haastaa oikeuteen?

schedule 9 elokuun 2020 - 13:42
person Marko Ollonqvist

Kun Real Madrid pelasi Mestarien liigassa Manchester Cityä vastaan, Gareth Bale golfasi Espanjassa, ilmoitettuaan haluistaan olla pelaamatta.

Real Madridin ja Gareth Balen välisestä tilanteesta on tullut todella surullinen näky. Walesilaisen sukset ovat pahasti ristissä manageri Zinedine Zidanen kanssa, eikä hän kuulu enää millään tavalla ranskalaisvalmentajan suunnitelmiin.

Samaan aikaan Balen kuitenkin kerrotaan aikovan jatkaa espanjalaisjätin paidassa sopimuksensa loppuun saakka, mikä ulottuu kesään 2022, ja keräävän naurettavan kokoista noin 650 000 euron viikkopalkkaansa.

Balen välit Real Madridin johtoportaan ja Zidanen suuntaan tuhoutuivat lopullisesti, kun hän ilmoitti valmentajalleen, ettei halua pelata Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa Manchester Cityä vastaan; samaan aikaan, kun Los Blancosin muut pelaajat taistelivat brittiseuraa vastaan jatkopaikasta, Bale bongattiin Espanjasta golfaamasta.

– Minulla oli henkilökohtainen keskustelu hänen kanssaan. Hän sanoi, ettei mielellään pelaa ottelussa. Se keskustelu on meidän kahdenkeskinen asia, mutta hän sanoi, ettei hän halua pelata, Zidane paljasti lehdistölle City-ottelun jälkeen.

Real Madridin mitta täyttyi tämän viimeisimmän tapauksen vuoksi lopullisesti ja nyt espanjalaisseuran kerrotaan pohtivan tilanteen viemistä oikeuteen.

El Confidencialin mukaan Bale olisi nimenomaan kieltäytynyt pelaamasta Cityä vastaan, kuten myös Zidanen puheista voi päätellä, ja näin olisi käynyt myös muun muassa La Liga -ottelussa Leganesia vastaan. Lehden mukaan Real Madrid tutkii juuri nyt, mahdollistaako kieltäytyminen pelaamasta sopimuksen purkamisen, sillä Balen käytöksen uskotaan rikkoneen sopimuspykäliä.

Tässä kuva Balesta golfaamassa:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord