Erling Hålandilta nerokas kuitti PSG-pelaajien pilkkaan

schedule 1 toukokuun 2020 - 14:02
person Teemu Sohkanen

Borussia Dortmundin tähtihyökkääjä Erling Hålandilta nerokas kuitti PSG-pelaajien pilkkaan – “Uskon, että he auttoivat minua paljon”

Norjalaisnuorukainen Erling Håland pelasi itsensä koko jalkapallomaailman tietoisuuteen viimeistään tämän vuoden alussa, kun Borussia Dortmund hankki 19-vuotiaan hyökkääjä RB Salzburgista vuodenvaihteen jälkeen.

Dortmund ja PSG kohtasivat Mestarien liigan neljännesvälierissä ensimmäisen kerran 18. helmikuuta.

Ensimmäinen osaottelu pelattiin Saksan maaperällä, jossa Håland johdatti isännät 2-1 voittoon – vieraiden maalista vastasi PSG:n supertähti Neymar.

Maaliskuussa siirryttiin Pariisiin pelaamaan ja seuraavaksi Snapchatissa levisikin mitä ilmeisemmin väärennetty kuva norjalaistähdestä.

Muun muassa Neymarin tavoittaneessa kuvassa luki: Minun kaupunki, ei sinun”, joka oli alkuperäisessä kuvassa, mutta väärennettyyn kuvaan oli lisätty teksti: “Pariisi”.

Pariisissa isännät kaatoivat saksalaisjoukkueen maalein 2-0 ja eteni näin jatkoon yhteismaalein 3-2.

Brasilialainen, joka iski myös joukkueensa ainokaisen ensimmäisessä ottelussa, teki myös tässä ottelussa joukkueen avausmaalin.

Neymar ja muut PSG-pelaajat pilkkasivat Hålandia tekemällä hänen tunnetun meditaationsa.

Myöhemmin Hålandilta kysyttiin, saiko PSG-pelaajien temppu hänet tuohtuneeksi, Dortmund-tähti vastasi: “Ei, ei oikeastaan.”

– Uskon, että he auttoivat minua paljon meditaation saamisessa maailmalle ja osoittamaan koko maailmalle, että meditaatio on tärkeä asia, joten olen kiitollinen siitä, että he auttoivat minua tässä.”

Neymar lisäsi vielä myöhemmin Instagram-tililleen kuvan, johon hän kirjoitti: ” Pariisi, meidän kaupunki, ei sinun”

https://www.instagram.com/p/B9nMPhNgunz/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord