Dejan Lovren kosti Salahin puolesta – löi Sergio Ramosta tahallaan maajoukkuepelissä!

schedule 22 elokuun 2020 - 11:38
person Marko Ollonqvist

Liverpoolin päättyneen kauden päätteeksi jättänyt toppari Deajn Lovren kosti ex-joukkuekaverinsa Mo Salahin puolesta Sergio Ramosille.

Jokainen muistaa varmasti Real Madridin ja Liverpoolin välisen Mestarien liigan finaaliottelun vuodelta 2018.

Eikä kyse ole tässä kohtaa Real Madridin kolmannesta perättäisestä Mestarien liigan voitosta tai aivotärähdyksen ottelun aikana kokeneen Liverpool-vahti Loris Kariuksen päästämistä helpoista maaleista, vaan siitä tilanteesta, kun Sergio Ramos päätti Mohamed Salahin osalta finaalin aivan liian ennenaikaisesti.

Tänä kesänä Liverpoolin jättänyt ja Zenit St. Petersburgin paitaan jatkossa pukeutuva toppari Dejan Lovren paljastaa olleensa niin vihainen Ramosille vielä pari kuukautta finaalin jälkeen, että hän päätti kostaa Real Madrid -pelurille maajoukkuepaidassa, kun Kroatia kohtasi Nations Leaguen ottelussa Espanjan.

– Löinkö tahallani Ramosia siksi, että hän oli telonut Salahin? Sanotaanko näin, että se on mahdollista, Lovren avasi Sada El Balad -televisiokanavan haastattelussa.

Luka Modric yritti rauhoittaa välejämme, kun kohtasimme Espanjan. Löin häntä tahallani kyynärpäilläni ja sanoin, että nyt olemme tasoissa.

– Kunnioitan Ramosia pelaajana ja sitä, mitä hän tekee joukkueensa eteen, mutta samaan aikaan hän käyttäytyy huonosti, mistä en pidä, ja vahingoittaa pelaajia. En halua tehdä tästä mitään isoa numeroa, mutta koen hänen aiheuttaneen tahallaan loukkaantumisen ystävälleni, joten hän oli aika saada samalla mitalla takaisin. Me pelasimme paljon paremmin Mestarien liigan finaalissa, kun Salah oli kentällä, mutta hänen loukkaantumisen myötä he ottivat pelin haltuun ja se oli iso kolaus meille.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord