Atlético Madrid-pomolta älytön idea – Atléticosta Mestarien liigan voittaja

schedule 10 kesäkuun 2020 - 19:14
person Teemu Sohkanen

Atlético Madrid-presidentti Enrique Cerezo heitti ilmoille aivan älyttömän mielipiteen – madridilaisista Mestarien liigan voittaja.

Cerezon mielestä heidät tulisi julistaa Mestarien liigan voittajaksi, mikäli kausi jää pelaamatta loppuun.

Diego Simeonen johtama Los Colchorenos kolkutteli mestaruutta vuosina 2014 ja 2016, mutta joutuivat poistumaan finaalista molempina vuosina häviäjinä Real Madridin ollessa parempi.

Kuluvalla kaudella Atlético ehti edetä Mestarien liigan puolivälieriin kaadettuaan Liverpoolin yhteismaalein 4-2.

Seuran presidentti Cerezo, joka on joutunut näkemään joukkueensa häviävän kaksi finaalia, uskoo, että heidän tulisi olla Mestarien liigan voittajia, jos turnausta ei pelata loppuun.

72-vuotias Cerezo käväisi espanjalaisen radioaseman Onda Ceron vieraana.

– On vielä muutamia pelejä jäljellä, puolivälierät, välierät ja finaali. Ymmärrämme, että UEFA yrittää keskittää kaikki ottelut yhteen kaupunkiin. On ollut puhetta niin Espanjasta kuin Portugalista, Cerezo sanoi haastattelussa.

– Mitään ei ole vielä tiedossa. Meidän on kuitenkin kiinnitettävä huomiota siihen, että hypoteettisessa tapauksessa Mestarien liigaa ei voida pelata koronaviruksen takia.

– Tässä tapauksessa mestarin pitäisi olla se, joka voittaa mestarin.

Kyseessähän on täysin järjetön idea ja voidaan pitää myös varmana, että UEFA ei tule tekemään tällaista päätöstä, jos kausi jää koronaviruksen vuoksi pelaamatta.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord